Dag 4 voorjaarscompetitie Jeugd: voor de buien binnen

Na een weekje rust met Hemelvaart, nou ja rust. Sommige renners waren actief in Denemarken bij de Tour de Himmelfart, anderen bij de Ronde van het Purmerplein waar Julien zijn eerste landelijke wedstrijd won in een prachtige millimetersprint! En er zijn ook veel foto’s langsgekomen van kinderen in training ergens in Europa. Iedereen kwam dus fit en scherp aan de start op de 4de dag van de VJC. Doorgaan met het lezen van “Dag 4 voorjaarscompetitie Jeugd: voor de buien binnen”

Pasavonden 2e bestelronde clubkleding (zomerkleding)

Vanaf 20 april is de webshop weer open voor nieuwe bestellingen voor zomerkleding.
Indien je kleding vooraf wilt passen (een must voor nieuwe leden!) kun je alvast dinsdag 23 april en/of zondag 28 april in je agenda zetten. Op dinsdag 23 april ligt paskleding vanaf 18:30-20:15 uur beschikbaar om te passen. Op zondagavond 28 april van 19:00-20:30 uur.

De zomer is in zicht en dus ook de Amstel Vogezenweek: 25-30 aug 2024

Met het mooie weer in aantocht is het zaak om de plannen voor de zomer te maken. En wat kan je beter doen dan een week fietsen in de Vogezen? We hebben een optie op een aantal accommodaties maar om deze definitief vast te kunnen leggen hebben we jullie hulp nodig. Dus bij deze een oproep om je alsnog snel in te schrijven mocht je dat nog niet gedaan hebben. Doorgaan met het lezen van “De zomer is in zicht en dus ook de Amstel Vogezenweek: 25-30 aug 2024”

2e bestelronde clubkleding en pasavond

Vanaf 20 april gaat de webshop weer open voor nieuwe bestellingen voor zomerkleding. Indien je kleding vooraf wilt passen (een must voor nieuwe leden!) kun je alvast dinsdag 23 april en/of zondag 28 april in je agenda zetten.
Op dinsdag 23 april ligt paskleding vanaf 18:30 tm 20:15uur beschikbaar om te passen. Op zondagavond 28 april van 19:00-20:30uur

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑