Indeling trainingsgroepen cyclecrosstraining gewijzigd

Aangezien het niveauverschil bij de trainingsgroep van 18.30 uur (Jeugd, 1ejaars Nieuwelingen en beginners) erg groot is en dit soms tot gevaarlijke situaties leidt, is besloten dat vanaf as. donderdag de 1ejaars Nieuwelingen met de groep van 19.30 uur gaan meetrainen. Mocht dit tot onoverkomelijke problemen leiden; neem dan contact op met de trainer(s).

Arden Challenge

Afgelopen weekend moest de Nederlandse equipe het jammer genoeg zonder renners van de Amstel doen. Gelukkig was het WK niet de enige wedstrijd en werd onze vereniging wel vertegenwoordigd in een Belgische koers, die minstens zo belangrijk was: de Arden Challenge.
3 dagen lang koersten amateurs Roel Mouris, Stephan Scherpenisse, Edgar Bohte, Alexander Evers, Miguel Overzier, Edwin de Graaff en Nathan Frenkel door het Waalse landschap. Doorgaan met het lezen van “Arden Challenge”

De allesbeslissende laatste dag van de NJC jeugd 2021

Met het mooie weer beloofde het een mooie finale te worden. Op het programma stond een afvalkoers en de Grande Finale met driedubbele punten. Door alle corona perikelen, schoolkampen en andere redenen was de bezetting helaas wat lager dan gehoopt. Bij de oudsten was het volledige podium (Quinten, Moos en Davin) wel aanwezig, maar de rest liet helaas verstek gaan. Ravi was toevallig aanwezig om er in de grande finale de vaart in te houden. Dank daarvoor! De jongste groep was wel goed gevuld met klasbakken. Daar was de spanning dan ook om te snijden. Doorgaan met het lezen van “De allesbeslissende laatste dag van de NJC jeugd 2021”

Dinsdagavondcompetitie: zo hoort het niet te gaan

Vorige week ging het veel te hard voor een dinsdagavondwedstrijd. Maar vanavond ontbraken de nummers 1 t/m 3 van vorige week en de top 7 van het klassement. Hoewel het niet boven de 40 rijden tijdens de neutralisatie ook nu moeilijk lukte was het achteraan in het peloton dit keer beter vol te houden dan vorige week. Als het een halve ronde hard ging viel het daarna lang genoeg stil om weer om adem te komen.

Doorgaan met het lezen van “Dinsdagavondcompetitie: zo hoort het niet te gaan”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑