Dag 6 VJC jeugd 2023

Wat meerdere racejes tegen de klok hadden moeten worden, werd er uiteindelijk maar één. Eerst een valpartij, uiteindelijk zonder al te veel erg van Arnau. En een lekke band die niet te herstellen bleek van Gijs. Voordat dit allemaal verholpen en voorbij was waren  vooral de lachspieren getraind. De wedstrijdklok was al bijna op. Dus snel nog een tijdrit van 3km. Doorgaan met het lezen van “Dag 6 VJC jeugd 2023”

Zondag 18 juni interclub jeugd WV de Amstel

Op zondag 18 juni organiseert WV de Amstel de interclub voor de regio Noord-Holland. Dit jaar hebben we voor de jongste jeugd (categorie 1 t/m4) iets extra’s in petto. Een tijdrit van één kilometer. Precies een rondje op ons parcours. Daarna volgt een reguliere wedstrijd. Beide tijden worden bij elkaar opgeteld. Een echt klassement dus! De hoogste categorieën rijden een normale wedstrijd. Doorgaan met het lezen van “Zondag 18 juni interclub jeugd WV de Amstel”

Dinsdagavondcompetitie: strafkamp Peter Post

Zelden zal het peloton zo hebben afgezien als vanavond. Het bescheiden startveld werd direct na de neutralisatie flink op de proef gesteld door Koen Polder en Pico de Jager. De ene renner hield het langer vol dan de andere maar uiteindelijk werd het peloton in twee verdeeld met naast de eerder genoemde renners ook nog Sander Boerkamp, Jan Hummelink, Fernando Oliviera en Jaap van der Grinten. Doorgaan met het lezen van “Dinsdagavondcompetitie: strafkamp Peter Post”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑