Nieuwsbrief verschenen

De eerste Amstel-Post van 2020 is verzonden met daarin de laatste stuiptrekkingen van de veldrijders voor het zomer-reces en met Julian Vergouw in de rubriek ‘De wielrenner’. Ook legt de immer kritische redactie de nieuwe Jeugdcoördinator het vuur aan de schenen in een pittig interview waarin geen onderwerp geschuwd wordt. De nieuwbakken coördinator houdt zich goed staande tegenover de gehaaide interviewers en de conclusie is: deze man is een aanwinst, ook voor de redactie.
De Amstel-Post is voor alle belangstellenden te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

Michiel Mouris prolongeert titel

In Moergestel heeft MM het NK veldrijden wederom met winst afgesloten. Alhoewel hij de huizenhoge favoriet was voor de titel in categorie zes, moest er toch nog wel even voor gereden worden. Hij won er afgelopen seizoen al twintig maar die zou hij zo willen inruilen voor die ene. Die 21e moest en zou er komen, een tweede plaats zou een enorme teleurstelling geweest zijn: ‘eigenlijk kwam ik maar voor één plek’. En hij kon natuurlijk ook de meegekomen supporters niet teleurstellen. Continue reading “Michiel Mouris prolongeert titel”

Ontwikkel vermogen in trainingen op de fiets

De KNWU organiseert in samenwerking met Jumbo Visma en KNWU District Noord-Holland vanaf 5 februari de Power Smart trainingen op het wielerparcours van Sportpark Sloten. Dit gebeurt onder leiding van inspanningsfysioloog en trainer Jos Geijsel in samenwerking met Hans Leijnse en Tim Veldt. Met de Power Smart trainingen leer je beter sprinten, je acceleratievermogen en uithoudingsvermogen verbeteren. Aanmelden bij josgeijsel@gmail.com. Verder info op de KNWU-site: klik. (let op: het inschrijfadres dat daar vermeld staat klopt niet. Inschrijven via josgeijsel@gmail.com)

In de voetsporen van succesvolle clubleden

Voor al onze clubleden en geïnteresseerden (maximum 24) is er mogelijkheid om het baanwielrennen zelf te ervaren onder leiding van Herman Schenk. Plaats van handeling is het sportpaleis in Alkmaar. Op zaterdag 1 februari 2020 is van 11.00 uur tot 13.00 uur het sportpaleis door onze club afgehuurd. Meld je snel aan bij Laurens Veldt. Voor baanfietsen wordt gezorgd.

Nieuwsbrief verspreid

Afgelopen weekend is de nieuwste editie van de Amstel-Post verspreid over de bekende mailadressen. Met zoals gebruikelijk het jaaroverzicht van 2019. Wie wordt (het meest) genoemd en welke gebeurtenissen en prestaties worden gememoreerd? De nieuwsbrief is voor iedereen te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

CK off the road

WV de Amstel heeft op 5 januari het eerste clubkampioenschap van 2020 al weer achter de kiezen. Op Sportpark Sloten werd in samenwerking met gastheer WV Amsterdam, Olympia, de Trappist, Excelsior en De Kampioen het clubkampioenschap veldrijden georganiseerd. Sander Boerkamp werd overall-clubkampioen, maar er waren meer titels te vergeven. Continue reading “CK off the road”

Amstel CX-centrum weer gesloten

Aangezien de vergunning voor de CX-trainingen aan de Ouderkerkerplas van oktober t/m december loopt, hebben de deelnemers gisteren de laatste training aan de plas afgewerkt. Dank aan alle trainers, in het bijzonder aan Randy die wekelijks garant stond voor de jeugdtraining, en aan Ben Mouris die wekelijks het licht neerzette. Naar verwachting starten we weer op de donderdag 1 oktober 2020.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑