CK off the road op 22 januari: komt allen en schrijf je in!

Zondag 22 januari vindt het eerste clubkampioenschap van dit jaar plaats van WV de Amstel: het CK off the road. Het parcours van de WVA staat tussen 11.00 en 13.00 uur tot onze beschikking.

Programma voor WV de Amstel
11.00 uur: Parcours open om in te rijden
11.10 uur: Start Jeugdcategorieën. Aansluitend prijsuitreiking.
11.45 uur: Start overige categorieën. Aansluitend prijsuitreiking.
13.00 uur: Einde CK WV de Amstel

Doorgaan met het lezen van “CK off the road op 22 januari: komt allen en schrijf je in!”

Vliegtuigspotten bij de ACC-finale in Uithoorn

Op het moment dat de 45+ zich gereed maakte voor hun wedstrijd groeide een stormachtig gejuich naar zijn hoogtepunt. Spreekstalmeester Kleijn kwam er maar met moeite bovenuit. Kennelijk hebben de bloedstollende duels die VDP en VA de voorbij weken uitvochten de populariteit van het veldrijden goed gedaan. Zelfs bij een categorie die nog niet zo lang geleden werd aangeduid als ‘de terminalen’. Goed om deze herwaardering te zien: 45+ is het nieuwe U23!

Doorgaan met het lezen van “Vliegtuigspotten bij de ACC-finale in Uithoorn”

Donderdag: laatste training ACXC

Onze vergunning loopt tot eind van het jaar, dus donderdag 29 december is zowel voor de Jeugd als voor ‘de rest’ de laatste training van dit crossseizoen aan de Ouderkerkerplas.

Kans: trainen snelle jeugd WV De Amstel

Heb jij altijd al je koerskennis en -vaardigheden willen overbrengen op de jonge aanstormende talenten van onze club? Dan is dit je kans! In de afgelopen 10 jaar is ‘de groep Hans’ een begrip geworden onder de jeugdleden van WV de Amstel. Leuke, zware en uitdagende trainingen waarin voor iedere gemotiveerde renner plek is…. En daar zoeken we nu een nieuwe trainer voor! Doorgaan met het lezen van “Kans: trainen snelle jeugd WV De Amstel”

CK off the road

Zondag 22 januari wordt er in het veld gestreden om de eerste clubtitels van 2023. Tijdslot 11.00 – 13.00 uur. Later meer info. Save the date!

Crosstraining afgelast

“De cross gaat altijd door” zegt men, maar de training niet. Het is nu spekglad zegt onze trainer ter plekke. Volgende week nieuwe kansen.

ACC: Jeugd, Dames en Nieuwelingen bij de Bataaf

Was het in de eerste wedstrijden nog redelijk herfstweer, of soms zelfs ronduit warm. Deze zondag in Zwanenburg was het echt cross. Regen, regen en regen. De dagen vooraf, de nacht en ochtend vooraf, tijdens het inrijden en ook nog tijdens de cross van de jeugd A en B. Het parcours veranderde al snel in een ouderwetse modderpoel. En laten we dan eerlijk zijn, dan is het pas cross! En dat de Amstelrenners van modder houden zal vandaag wel blijken. Niet alleen in de resultaten, maar ook in de opkomst!! Super om te zien! Doorgaan met het lezen van “ACC: Jeugd, Dames en Nieuwelingen bij de Bataaf”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑