Dinsdagavondcompetitie start weer

Lang zag het er naar uit dat 2020 het eerste jaar in een aantal decennia zou worden zonder dat er op de dinsdagavonden gereden wordt. Onze Haagse lobbyisten hebben Rutte c.s. op andere gedachten weten te brengen en dus willen we op dinsdag 7 juli om 19.15 weer beginnen. Voor het publiek gelden nog wel wat restricties maar daar vinden we wel een oplossing voor.
Zegt het voort want het bezoek van de site zal in deze koersloze periode wel lager zijn dan normaal. Let op: niet voor Elite, Beloften, Amateurs, Junioren.  Continue reading “Dinsdagavondcompetitie start weer”

Nieuwsbrief weer verspreid

Een driedubbel gevulde editie van de Amstel-Post is weer verzonden met dit keer aandacht voor Strava-gekkigheid, de aerodynamica van de wielrenner en de uitslag van de Afstandenquiz uit het april-nummer. De notaris trok een winnaar uit de vele inzendingen.
Ook stuurde de redactie een verslaggever op pad voor onafhankelijke participerende journalistiek: die sportmedische keuring van onze sponsor De Sportartsengroep.nl, wat houdt dat in? En als we toch bezig zijn: we hebben ook nog een aantrekkelijke helmen-aanbieding van Wieleroutfits in de aanbieding. Het kan niet op!
Al deze hoogstandjes zijn ook te lezen via de link INFO bovenaan deze bladzijde.

Nieuwsbrief verspreid

De nieuwste editie van de Amstel-Post is met inachtneming van de RIVM-richtlijnen gemaakt en verspreid. Maar geen risico’s: mondkapjes en handschoenen klaar en lezen maar!
Ook te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

Nieuw te bestellen kleding (nu met link naar procedure)

Wil je nog nieuwe kleding bestellen, doe dat dan vlug want op 1 mei wordt er weer een order geplaatst.
Alhoewel onze fabrikant momenteel te maken heeft met een strenge lockdown, hopen we dat zij rond  deze datum langzaam weer van start kunnen gaan met de productie en dus ook onze orders weer in behandeling kunnen nemen.
Bestellen voor 1 mei, betekent dat de uitlevering eind juni zal zijn (onder voorbehoud van corona maatregelen dus).

Klik hier voor de bestelprocedure. (De brief van november 2019)

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑