VJC Jeugd: de grote finale

Op de laatste dag van de VJC kwam het in de middag met bakken uit de hemel. Maar bij het startschot van de eerste koers in de avond was het heerlijk koers weer. Tijd voor de grote finale van de VJC 2022 bij de jeugd! Sommige renners kozen voor de avondvierdaagse, de meeste gaven gewoon acte de présance. Onderweg naar de koers was er nog een valpartij die Davin ervan weerhield zijn tweede plaats goed te verdedigen. Beterschap met het herstel! Doorgaan met het lezen van “VJC Jeugd: de grote finale”

Interclubkalender Jeugd bekend

Ook dit jaar worden door de clubs in het district weer diverse, laagdrempelige, interclub wedstrijden georganiseerd. Voor jeugdleden van categorie 1 tot en met 1ste-jaars nieuwelingen. Het idee is om op een laagdrempelige manier het wedstrijdrijden voor iedereen toegankelijk te maken. In de bijlage staat een beschrijving van het reglement zoals we het met de clubs onderling hebben afgesproken. Iedere renner kan uitkomen op zijn eigen niveau aangezien de indeling niet strikt op categorie zal zijn. Wie in landelijke (KNWU) wedstrijden goed meekomt kan een categorie hoger rijden, wie voor het eerst aan wedstrijdjes mee doet, een categorie lager. Het is dit jaar voor het eerst dat we de opzet zo met de clubs hebben afgesproken. Kijken of dit werkt voor iedereen. Doorgaan met het lezen van “Interclubkalender Jeugd bekend”

Vroege schifting op de dinsdagavond

Opnieuw een prachtige wieleravond en dus een mooi peloton aan de start met een paar nieuwe gezichten en ook weer renners die we al meer dan een jaar niet hadden gezien. En met de kersverse clubkampioen Raul Woudstra aan de start kunnen we ook wel definitief afscheid nemen van de oude benaming trimmerscompetitie. Kijk naar de lijst van kampioenen, daar zit heel wat namen tussen die het verder geschopt hebben. Doorgaan met het lezen van “Vroege schifting op de dinsdagavond”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑