Solo tegen elkaar: woensdag a.s. virtuele VJC

Het is prachtig fietsweer en gelukkig mogen en kunnen we in Nederland nog buiten fietsen. Zorg dat dat zo blijft en rijd dus alleen of met maximaal 2! Verpest het niet.
Om je met andere te meten kan dat door een segmentje op Strava te knallen of door een virtueel koersje te rijden op Zwift. De Jeugd is daar al mee begonnen. Ook heeft een aantal Masters al een “Ploegentijdrit” gereden. Continue reading “Solo tegen elkaar: woensdag a.s. virtuele VJC”

Op zoek naar alternatieven

Deze week zouden normaal gesproken al onze reguliere clubactiviteiten weer plaats gaan vinden. Jeugd- en wegtrainingen, dinsdag- en donderdag koersen, Interclubs, Mastersweekend etcetera. Voorlopig moet men het doen met soloritjes in de regio, maar om elkaar wel de maat te nemen zijn er gelukkig digitale koersmogelijkheden. De Jeugd trapte gisteren voorzichtig af met een “Interclub ontmoeting”. Continue reading “Op zoek naar alternatieven”

Onze wielerrondes en activiteiten

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het clubbestuur heeft iedereen al in een persoonlijke mail geïnformeerd. De sport is momenteel niet het belangrijkste, maar toch willen we iedereen informeren dat Nicooz Ronde van Amstelveen-Westwijk (3 mei) en de Ronde van Nes aan de Amstel dit jaar niet zullen plaatsvinden. Ook de 51e wielerronde van Ouderkerk aan de Amstel zal niet zoals gepland op zondag 7 juni 2020  plaatsvinden. Continue reading “Onze wielerrondes en activiteiten”

Uitstel/afstel van clubactiviteiten

In verband met de landelijke corona maatregelen en de ondubbelzinnige adviezen van KNWU en het NOC-NSF is het bestuur van mening dat  wij niet anders kunnen beslissen dan trainingen en clubactiviteiten voorlopig te staken. In ieder geval tot 1 april. Om dezelfde redenen zullen wij de jaarlijkse algemene ledenvergadering ook uitstellen.

De agenda van de Amstelrondes

De KNWU site is nog niet helemaal up to date en het aanmaken van de evenementen ook nog niet, maar voor onze wielerrondes kunnen in elk geval de volgende data gereserveerd worden: Zondag 3 mei Amstelveen, zondag 7 juni Ouderkerk en vrijdag 12 juni Nes aan de Amstel. Meer info volgt spoedig.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑