Weekend update

Het eerste herfstweekend van het najaar is altijd even wennen. Viel het zaterdag nog mee, zondag was het in het grootste deel van het land ronduit nat. Een dag om binnen te blijven? Niet voor de Amstelrenners, die waren actief op de weg, in het veld en op gravel. Een (vast niet volledige) terugblik. Doorgaan met het lezen van “Weekend update”

De ACC 2022 komt er aan: meld je aan!

In 2020 geen ACC, vorig jaar een afgebroken ACC…..maar dit jaar gaat het vast helemaal lukken: vanaf 16 oktober gaat de Amsterdamse Crosscompetitie 2022 van start voor een reeks van 11 wedstrijden. Let op: óók als je maar één keer meedoet of nog twijfelt….zorg dat jouw naam op de inschrijvingslijst staat! Anders kan je niet meedoen. Hier meer info over de vooraanmelding die aanstaande maandag van start gaat. Doorgaan met het lezen van “De ACC 2022 komt er aan: meld je aan!”

Categorie 2 vermaakt zich goed op Texel!

Op zondag 4 september vond het Open Texels Kampioenschap wielrennen plaats in Den Burg. In Categorie 2 van de jeugd WV de Amstel uit Amstelveen met 4 man sterk vertegenwoordigd. Dat wielrennen niet alleen gaat om de koers, maar ook de beleving er omheen hadden de ouders goed begrepen. Vakantiepark de Krim was de uitval plaats voor een (lang) weekend Texel voor de jongste rijders. Met als klap op de vuurpijl: de koers op zondag (of was het toch het zwembad met wildwaterbaan?).Live slow, ride fast, zeg maar. Doorgaan met het lezen van “Categorie 2 vermaakt zich goed op Texel!”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑