Activiteiten aangepast: en nieuwe activiteiten voor de U18

De gezamenlijke duurtrainingen zijn vanwege de corona maatregelen voor de 18+ leden even opgeschort. In het nieuwe jaar zal bekeken worden of en in welke vorm wel activiteiten kunnen worden georganiseerd. Op dit moment zijn er wél verschillende activiteiten voor onze leden tot 18 jaar. Lees hieronder meer over de wegtrainingen, dóórcrossen en Athletic Skills. Doorgaan met het lezen van “Activiteiten aangepast: en nieuwe activiteiten voor de U18”

Nog 2x crosstraining op woensdagmiddag

Ook na invoering van de nieuwe maatregelen blijft het voor de categorieën t/m Nieuwelingen mogelijk woensdagmiddag met de crossfiets/ATB te trainen aan de Ouderkerkerplas. Woensdag 22 en woensdag 29 december van 15.30 t/m 17.00 uur de laatste trainingen van dit crossseizoen: be there!

ACC Olympia: regenpak mee

Via de site van de ACC wreef Olympia de deelnemers de COVID richtlijnen nog maar eens in: inschrijving betalen met PIN, geen kantine, geen kleedkamer, geen spuitplek en na afloop wegwezen. De spuitplek, een gekend superspread event, ontbrak inderdaad, maar de batterij van het pinapparaat was halverwege het programma al leeg en wat betreft de overige maatregelen werd de soep ook niet zo heet gegeten. Doorgaan met het lezen van “ACC Olympia: regenpak mee”

Debuteren in Woerden

Afgelopen zaterdag waren de landelijke crosser te gast in Woerden. Op en rond Wijkpark Molenvliet was weer een aantrekkelijk parcours uitgezet: opdrogende modder, schuine kanten, zompige bosjes, klimmetjes, stukjes lopen én de traditionele brede en schone startstrook waar het of helemaal goed gaat, of helemaal verkeerd. Wat deden de Amstelrenners? Doorgaan met het lezen van “Debuteren in Woerden”

ACC De Weeren: zoals vroeger

Het parcours op Sportpark De Weeren kende in het pre-corona tijdperk qua parcoursbouw een aantal mindere jaren, maar dit jaar hadden de parcoursbouwers er wat moois van gemaakt. Ruim voldoende draaien en keren, heuveltjes, ‘trappetje’, zandbak, wasbord, een modderbak waar menig renners tijdelijk zijn Waterloo vond, een kuitenbijter (viaduct) én stroken waar vermogen omgezet kon worden in snelheid. Wat wil een deelnemer aan de Amsterdamse Crosscompetitie eigenlijk nog meer? Doorgaan met het lezen van “ACC De Weeren: zoals vroeger”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑