ACC#6: De Bataaf levert altijd

Als de deelnemers van de ACC naar het pittoreske Zwanenburg trekken, dan weten ze wat ze krijgen: overvliegende vliegtuigen en ….modder, veel modder. Maar dat is beide niet nieuw. De Amstel moest het deze dag met één schamele zege doen, namelijk van Niek Voogt die in een beklijvend gevecht Koos Jeroen Kers achter zich liet. Maar er werd verder wel geknokt zoals dat alleen in de cross kan. Doorgaan met het lezen van “ACC#6: De Bataaf levert altijd”

Zeer geslaagde Ouderkerker Cross: zon, wind én droog!

Met een clean sweep  bij de Heren 45- , een dubbel bij de 45+ en de hoogste trede bij de Dames was de dertiende(!) Ouderkerker Cross een om niet snel te vergeten. In de weken vooraf nog veel vragen: welke delen zijn berijdbaar en welke niet? Hoe zou het parcours er zondag bijliggen,  want tijdens de parcoursopbouw op zaterdag was het nog bar en boos. Starten op het strand? Unicum, zelden vertoond in een cross*. Kortom er werd door de organisatie, renners en begeleiders met spanning uitgekeken naar de cross. Doorgaan met het lezen van “Zeer geslaagde Ouderkerker Cross: zon, wind én droog!”

Nieuwsbrief is weer verspreid

De Amstel-Post is weer verspreid. Een terugblik op het tweede deel van het weg- en gravelseizoen, de transfercarrousel, het NCK, de Sluitingsdag en het begin van de crossen. Lees hem hier.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑