In de voetsporen van succesvolle clubleden

Voor al onze clubleden en geïnteresseerden (maximum 24) is er mogelijkheid om het baanwielrennen zelf te ervaren onder leiding van Herman Schenk. Plaats van handeling is het sportpaleis in Alkmaar. Op zaterdag 1 februari 2020 is van 11.00 uur tot 13.00 uur het sportpaleis door onze club afgehuurd. Meld je snel aan bij Laurens Veldt. Voor baanfietsen wordt gezorgd.

Nieuwsbrief verspreid

Afgelopen weekend is de nieuwste editie van de Amstel-Post verspreid over de bekende mailadressen. Met zoals gebruikelijk het jaaroverzicht van 2019. Wie wordt (het meest) genoemd en welke gebeurtenissen en prestaties worden gememoreerd? De nieuwsbrief is voor iedereen te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

CK off the road

WV de Amstel heeft op 5 januari het eerste clubkampioenschap van 2020 al weer achter de kiezen. Op Sportpark Sloten werd in samenwerking met gastheer WV Amsterdam, Olympia, de Trappist, Excelsior en De Kampioen het clubkampioenschap veldrijden georganiseerd. Sander Boerkamp werd overall-clubkampioen, maar er waren meer titels te vergeven. Continue reading “CK off the road”

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑