ACC Twiske gaat viral

Vooruit, men had wel even mogen melden dat het hoofdzakelijk Amstelrenners waren die de koers van zondag kleurden, maar verder is het mooi dat MM en de rest zo in de spotlights staan. Allerlei landelijke (wieler) media pikten het op. Op RTV Noord Holland ook nog wat mooie beelden: hier!

ACC Het Twiske – waterkoude koers met een zinderende slotact

Tis fris in ‘t Twiske was ook een goede kop geweest voor alweer de achtste ACC-cross. Maar daarvoor doe je Koning winter te kort; het was gewoon koud. Eenmaal in koers was het trouwens te doen, de omloop lag relatief beschut tegen de oostenwind. Wie goed was opgewarmd én die warmte kon vasthouden haalde zondag het beste resultaat. Doorgaan met het lezen van “ACC Het Twiske – waterkoude koers met een zinderende slotact”

Licentie voor 2023 aanvragen

Vanaf vandaag kan je je licentie weer aanvragen. Kans op een eerste zege, want wie is de eerste? Doe het op tijd, want als je in januari wil crossen, baanfietsen of strandfietsen heb je je nieuwe licentie nodig. Alle info staat: hier!

 

De Ouderkerker Cross levert altijd spektakel

De 12e editie van de Ouderkerker Cross is vandaag op de natte zondag verreden. Voor deelnemers en organisatie minder lekker dan gehoopt, maar wat is er gestreden op het scherpst van de snede. Dylan Groenewegen won na een epische strijd voor de 7e keer de cross. Na een mooi eerbetoon aan grondlegger van de cross, Wim Jansen, won Dylan de naar Wim genoemde Grote Prijs. Een verslag van een pittig dagje koers. Doorgaan met het lezen van “De Ouderkerker Cross levert altijd spektakel”

Crossen is reizen

Wekelijks rijdt een min of meer vaste groep (Amstel)renners de ACC-wedstrijden. Alles in een overzichtelijke cirkelboog rond Amsterdam, met Spaarnwoude en het Haarlemmermeerse Bos als uithoeken. Neem je daarbij de Stelling van Amsterdam in het oog, dan heb je ruwweg het reisgebied van deze rennersgroep. Wie buiten de Stelling crosst mogen we daarom gerust ook reizigers noemen. Dit weekend was er afspraak in Hilversum en Heeswijk Dinther. Doorgaan met het lezen van “Crossen is reizen”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑