Uitstel/afstel van clubactiviteiten

In verband met de landelijke corona maatregelen en de ondubbelzinnige adviezen van KNWU en het NOC-NSF is het bestuur van mening dat  wij niet anders kunnen beslissen dan trainingen en clubactiviteiten voorlopig te staken. In ieder geval tot 1 april. Om dezelfde redenen zullen wij de jaarlijkse algemene ledenvergadering ook uitstellen.

Extreem mooie successen op NK Jeugd (update)

Op het NK in Steenbergen waren maar liefst vijf top-10 klasseringen te noteren van de Amsteljeugd. Tyler Eyk werd voor de 4e (vierde) keer Nederlands kampioen met weer Michiel Mouris op twee! Tyler deed het weer met een oppermachtige solo. Jelle Boonstra en Julian Vergouw toonden ook hun klasse met allebei een vijfde plaats….en dan werd Max Baars ook nog eens 7e. De eerste verslagen zijn binnen. Volgen er meer? Ja zeker. Continue reading “Extreem mooie successen op NK Jeugd (update)”

Tijdrijders opgelet!

Het DK Tijdrijden voor de heren categorieën wordt gehouden op woensdag 10 mei, in de Schermer. Zet het in je agenda, hoewel de die hard tijdrijders dat allang gedaan hadden. Het Clubkampioenschap gaat daarom van 9 mei naar 2 mei. Nadere info volgt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑