Unieke uitslagen Amstel jeugd test tijdrit !

Dinsdagavond reed de Jeugd weer een Test-tijdrit. En er sneuvelden liefst twee baanrecords. Jente Koops is de nieuwe recordhouder bij de meisjes, met een tijd van 3:06. Het 8 jaar oude record stond op naam van Bente van Teeseling 3:07. Michiel Mouris is de nieuwe recordhouder bij de jongens met een tijd van 2:41. Het 6 jaar oude record stond op naam van Enzo Leijnse 2:43 Doorgaan met het lezen van “Unieke uitslagen Amstel jeugd test tijdrit !”

Jeugd en Jongerentrainingen gaan vanaf morgen van start

Goed nieuws: vanaf vandaag kan er door jongeren tot en met 18 jaar weer georganiseerd buitengesport worden. WV De Amstel gaat dan ook vanaf morgen, 30 april, weer trainingen aanbieden op dinsdag en donderdag op het clubparcours. Dat alles wel binnen de strikte overheidsrichtlijnen. Lees het onderstaande goed en pas het toe, zodat we weer kunnen fietsen. Doorgaan met het lezen van “Jeugd en Jongerentrainingen gaan vanaf morgen van start”

Uitstel/afstel van clubactiviteiten

In verband met de landelijke corona maatregelen en de ondubbelzinnige adviezen van KNWU en het NOC-NSF is het bestuur van mening dat  wij niet anders kunnen beslissen dan trainingen en clubactiviteiten voorlopig te staken. In ieder geval tot 1 april. Om dezelfde redenen zullen wij de jaarlijkse algemene ledenvergadering ook uitstellen.

Extreem mooie successen op NK Jeugd (update)

Op het NK in Steenbergen waren maar liefst vijf top-10 klasseringen te noteren van de Amsteljeugd. Tyler Eyk werd voor de 4e (vierde) keer Nederlands kampioen met weer Michiel Mouris op twee! Tyler deed het weer met een oppermachtige solo. Jelle Boonstra en Julian Vergouw toonden ook hun klasse met allebei een vijfde plaats….en dan werd Max Baars ook nog eens 7e. De eerste verslagen zijn binnen. Volgen er meer? Ja zeker. Doorgaan met het lezen van “Extreem mooie successen op NK Jeugd (update)”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑