Verkeersregelaars voor Nes aan de Amstel gezocht (update)

Op vrijdag 9 juni vindt de Ronde van Nes aan de Amstel plaats. De unieke ronde van 12,5km langs de Amstel en de Nesserlaan. Maar dat kan alleen als er voldoende mensen zijn die helpen. Dus bij deze de oproep aan iedere supporter, ouder, lid om te helpen deze avond. Het gaat om hulp van ca 18.30 – 21.00 uur en houd daarmee deze Ronde op de kalender. Na de oproep van vorige keer zoeken we nog een paar extra handen.

Stuur even een mailtje aan markusjes49@gmail.com

Fit door de winter met Bike bootcamp (maar zonder fiets)

Om het nieuwe fietsseizoen goed te kunnen starten is een algemene conditionele ontwikkeling van belang. Breed ontwikkelen, net als Primoz Roglic of Demi Vollering, hardlopen, sterker worden en nog harder fietsen. Het Sportcentrum VU, Uilenstede 100, Amstelveen biedt deze winter een bike bootcamp aan voor wielrenners (nieuwelingen en junioren). Doorgaan met het lezen van “Fit door de winter met Bike bootcamp (maar zonder fiets)”

De ACC 2022 komt er aan: meld je aan!

In 2020 geen ACC, vorig jaar een afgebroken ACC…..maar dit jaar gaat het vast helemaal lukken: vanaf 16 oktober gaat de Amsterdamse Crosscompetitie 2022 van start voor een reeks van 11 wedstrijden. Let op: óók als je maar één keer meedoet of nog twijfelt….zorg dat jouw naam op de inschrijvingslijst staat! Anders kan je niet meedoen. Hier meer info over de vooraanmelding die aanstaande maandag van start gaat. Doorgaan met het lezen van “De ACC 2022 komt er aan: meld je aan!”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑