Donderdag start van de Voorjaarscompetitie

Vanaf donderdag 4 april is het weer tijd voor de start de altijd felbevochten en veelbesproken Voorjaarscompetitie, ook wel de Peter Post VJC.  De manier om jezelf te testen, te verbeteren en te meten met je clubgenoten. Mooie wedstrijden, harde koersen en ideaal om in vorm te komen voor de KNWU-wedstrijden. Vanaf dit seizoen met een iets ander format: namelijk losse en afwisselende wedstrijden Doorgaan met het lezen van “Donderdag start van de Voorjaarscompetitie”

Voorlopige kalender Regiokampioenschappen bekend

Nu de WK Cross is geweest kan de blik weer volledig naar de weg gericht worden. De eerste (voorlopige) kalender van data van de “Regiokampioenschappen” is belend. 18 februari wordt er afgetrapt bij Kennemerland. De Amstel zit dit keer vanwege onderhoud aan het parcours wat verder naar achteren (24 maart), maar dat is dan wel weer een mooie generale voor de Clubkampioenschappen op 30 maart. Doorgaan met het lezen van “Voorlopige kalender Regiokampioenschappen bekend”

Mastersweekend 2024

Ook in 2024 wordt er voor Masters van De Amstel weer een trainingsweekend gehouden, en ook weer in Limburg en België: nu op 5, 6, 7 april. Voor velen een kwaliteitsweekendje en de snelste weg naar vorm. De ervaren Amstelmaster kent de traditie van dit soort weekendjes en daarvan wordt bij voorkeur niet te veel van afgeweken. Dat betekent dan ook een zwaar en wedstrijdgericht weekend waarvoor je echt “klaar” moet zijn. Maar na een doorfietswinter en het rijden van de eerste koersen in maart, zijn de meesten dat wel.

Doorgaan met het lezen van “Mastersweekend 2024”

Vraag je licentie aan voor 2024

Vanaf maandag 4 december kan je je licentie weer aanvragen. Kans op een eerste zege, want wie is de eerste? Doe het op tijd, want als je in januari wil crossen, baanfietsen of strandfietsen heb je je nieuwe licentie nodig. Alle info staat: hier!

 

Verkeersregelaars voor Nes aan de Amstel gezocht (update)

Op vrijdag 9 juni vindt de Ronde van Nes aan de Amstel plaats. De unieke ronde van 12,5km langs de Amstel en de Nesserlaan. Maar dat kan alleen als er voldoende mensen zijn die helpen. Dus bij deze de oproep aan iedere supporter, ouder, lid om te helpen deze avond. Het gaat om hulp van ca 18.30 – 21.00 uur en houd daarmee deze Ronde op de kalender. Na de oproep van vorige keer zoeken we nog een paar extra handen.

Stuur even een mailtje aan markusjes49@gmail.com

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑