Fit door de winter met Bike bootcamp (maar zonder fiets)

Om het nieuwe fietsseizoen goed te kunnen starten is een algemene conditionele ontwikkeling van belang. Breed ontwikkelen, net als Primoz Roglic of Demi Vollering, hardlopen, sterker worden en nog harder fietsen. Het Sportcentrum VU, Uilenstede 100, Amstelveen biedt deze winter een bike bootcamp aan voor wielrenners (nieuwelingen en junioren). Doorgaan met het lezen van “Fit door de winter met Bike bootcamp (maar zonder fiets)”

De ACC 2022 komt er aan: meld je aan!

In 2020 geen ACC, vorig jaar een afgebroken ACC…..maar dit jaar gaat het vast helemaal lukken: vanaf 16 oktober gaat de Amsterdamse Crosscompetitie 2022 van start voor een reeks van 11 wedstrijden. Let op: óók als je maar één keer meedoet of nog twijfelt….zorg dat jouw naam op de inschrijvingslijst staat! Anders kan je niet meedoen. Hier meer info over de vooraanmelding die aanstaande maandag van start gaat. Doorgaan met het lezen van “De ACC 2022 komt er aan: meld je aan!”

Op naar het NCK 2022

Weet u het nog vorig jaar bij Flevonice? WV De Amstel als overall beste ploeg en goud (Jeugd) en brons (Junioren)! Traditioneel is het NCK de (bijna) finale van het wegseizoen. Op ZONDAG 2 oktober staat het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten op het programma, en daar gaat voor getraind worden. Vanaf komende week iedere dinsdag en donderdag, vertrek om 18.00 uur. Doorgaan met het lezen van “Op naar het NCK 2022”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑