Vruchtbare Buitengewone ALV: nieuw bestuur rijdt zich warm!

Dinsdagavond was de kantine van het clubhuis bijzonder goed gevuld voor de Buitengewone Algemene Leden Vergadering waarin de bestuursopvolging – en de wijze van besturen – het agendapunt was. 

Op de vergadering kwam veel energie los: er waren meerdere serieuze kandidaten om zitting te nemen in een nieuw bestuur en er werd een visie op de structuur van de komende jaren gepresenteerd. Daarin zal naast het Algemeen Bestuur de rol van de verschillende Commissies groter zijn. Zonder in detail te treden over de invulling van de verschillende taken en functies werden er veel ideeën uitgewisseld. Zo werd er gerept over de Consumenten van het (club) wielrennen, maar dat die Consumenten er ook hun steentje aan kunnen bijdragen dat er er ook voldoende Producenten voor de vele activiteiten zullen zijn.

Naast een aantal kandidaten dat zitting zal nemen in verschillende Comités en Commissies was er een viertal kandidaten voor verschillende bestuursposten. Zij hebben zich met verve gepresenteerd.

In de vergadering werd besloten in het te vormen Kernbestuur plaats gaan nemen:

– Marcel Witte als Voorzitter

– Laurens Veldt als Secretaris

– Judith Rem als Penningmeester

Daarnaast zal het bestuur op vaste momenten versterkt worden met:

– Wilfred Bos als Commissievoorzitter met een aantal specifieke aandachtsgebieden (nog te formaliseren}

– Nog aan te wijzen vertegenwoordiging uit Commissies, waaronder i.i.g. de Sportcommissie

Allemaal kandidaten met veel ervaring in de wielersport en binnen onze vereniging, zodat de BALV van harte instemde met deze kandidaten. Het nieuwe bestuur zal vanaf de reguliere (voorjaars) ALV de taken gaan oppakken, en gaat nu al vast nadenken en overleggen met mensen hoe een en ander in te vullen is. En als ze het niet meer weten, dan is er de Ideeëncommissie in oprichting, waarin verschillende ideeën eens in een soort denktank worden gebracht: wie weet hoe creatief onze club daarmee wordt!

Het was al met al een erg positieve avond. Voor diegenen die het gemist hebben, en alleen al bij het lezen van deze tekst overwegen ook mee te helpen, te ondersteunen, en te zorgen dat onze club blijft draaien; meld je dan nog even bij de huidige secretaris. Kansen en uitdagingen genoeg!
Iedereen keerde zo met een goed gevoel huiswaarts, en vooruit, één keer het cliché: uit de schoorsteen van het clubhuis…..daar kwam Witte rook uit.

Een gedachte over “Vruchtbare Buitengewone ALV: nieuw bestuur rijdt zich warm!

  1. Klinkt goed allemaal. Een compact en daadkrachtig bestuur. Veel succes toegewenst.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑