Komende zondag Parcours- en Tenue-opener: Regiokampioenschap!

Aanstaande zondag,  13 maart,  is de opening van het Amstel-wielerseizoen met het Regiokampioenschap van Amstelland. Komt allen, met veel. Het wordt mooi weer, dus er zijn geen redenen om de strijd niet aan te gaan, in de nieuwe kledij! Startgelegenheid voor alle categorieën.

Het is altijd mooi om te zien wie er weer goed voor staat op de Peter Postbaan. Vorig jaar was het al in februari dat er gestreden werd. Wouter Mol (De Rijke) was toen de winnaar en was BBB ongenaakbaar bij de Sportklasse. Victor Broex won de Nieuwelingenkoers en Claudia Koster was de snelste dame.

De Elite-renners hebben al wat meer (inter)nationale koersen en er is ook geen enkele reden voor Sportklassers, Junioren en Masters om binnen te blijven en je te tonen in de nieuwe pakjes.. meteen een goede training voor het Clubkampioenschap over twee weken.Koers 2016

Het programma is zoals gebruikelijk:

10.00 uur Jeugd verdeeld over 4 categorieën (interclub indeling)
11.30 uur categorie C en D (sprinten apart af)
13:00 uur categorie A en B (sprinten apart af)

Categorie D: Nieuwelingen en Nwl meisjes: ca 60 min plus 5 ronden
Categorie C: Junior vrouwen en Elite/Amateur vrouwen ca 70 min plus 5 ronden
Categorie B: Sportklasse/Masters: ca 90 min plus 5 ronden
Categorie A: Amateurs, Junioren, Beloften en Elite: ca 100 min plus 10 ronden

Kom op tijd om je in te schrijven.
Prijzen: bij alle kampioenschappen wordt uitsluitend om ereprijzen gereden. Voor elke categorie zijn 3 ereprijzen (medailles) en 3 bossen bloemen beschikbaar. Het inschrijfgeld bij alle kampioenschappen bedraagt € 3,00, voor de jeugd € 2,00. Let op: Licentie verplicht, minimaal basis lid KNWU, en … denk aan je Transponder!

Zin in!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑