Tweede leven oude WTC De Amstel clubkleding

Nu jullie (bijna) allemaal je nieuwe clubkleding in ontvangst hebben genomen is het tijd om plaats te maken in de kledingkast. Aangezien de oude kleding niet meer gedragen mag worden bij wedstrijden en clubtrainingen is het tijd voor een nieuwe bestemming. We willen als WTC de Amstel graag jullie hulp vragen om de oude kleding niet weg te gooien maar in te leveren op de club want we hebben er een prachtig tweede leven voor gevonden.


De kleding zal ingezameld worden voor de stichting AfricaSport die zich met lokale ondersteuning inzet om jongeren en ouderen in Afrika de mogelijkheid te bieden om aan sport te doen. Donaties van materialen waaronder wielertenues is daar een belangrijk onderdeel van. Ook andere kleding dan Amstelkleding is van harte welkom, inclusief gebruikte fietsschoenen en helmen.

Voor meer info over AfricaSport zie http://www.africasport.nl en https://www.facebook.com/stichtingafricasport.

Vanaf komend weekend (clubkampioenschappen) zal er een doos in het clubhuis staan waarin de oude wielerkleding achtergelaten kan worden. We rekenen op jullie hulp en neem je oude kleding zaterdag mee!

OudeKledingActie

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑