Amstel Alpenweek 2016 zit erop

Terwijl de toppers het vlakke NK van de te zwakke wind reden…. reden de “iets minder” getalenteerden hun zesdaagse koers in de bergen. Sander Boerkamp was overtuigend de winnaar van de Amstel Alpenweek 2016.

De koers is gedaan, de renners zijn moe. AAW 2016 was een prachtige editie, met drama, combines, afzien, hitte, door het ijs zakken en nog veel meer. Verslag en foto’s volgen de komende dagen. Wél alvast de uitslagen van de laatste etappes: AAW 2016 Uitslagen

Winnaar 2016 Sander Boerkamp

Een gedachte over “Amstel Alpenweek 2016 zit erop

  1. Wat een fantastische week! Bedankt directie voor het mogelijk maken van dit feestje, alles was tot in de puntjes geregeld. Het routepresentaties van Rob, de rollende verzorging en betrokkenheid van Henk, de stoplichtprocedure van Erik. Alles bij elkaar gehouden door de natuurlijke autoriteit van Auke. Met speciale aandacht voor het ondoorgrondelijke maar nimmer falende handicapsysteem. 6 dagen koers, 6 dagen afzien voor iedereen en iedere dag kans om te schitteren. Genoten ook van de diverse groep Amstelleden, leuk om jullie allemaal te leren kennen.

    Ik ben klaar voor het najaar 🙂

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑