Data VJC en Clubkampioenschappen bekend

Zondag 19 maart is het Regiokampioenschap en kan iedereen op het thuisparcours al laten zien waar hij/zij staat. Vanaf het eind van deze maand is het weer zomertijd, en de ervaren Amstelrenner weet wat dat betekent: de Dinsdagavondcompetitie en de Peter Post Voorjaarscompetitie (PP-VJC) begint weer! Maar iedereen rekent ook op het Clubkampioenschap….nou dat zal even wennen zijn: dat vindt pas in juni plaats, op een donderdagavond.

Het Clubkampioenschap is ook altijd eind maart of met Pasen. Dit jaar doen we het een keer anders: op donderdagavond 8 juni om 19.00 uur starten de senioren-categorieën (mannen) voor hun lange koers met de titels voor de Algemeen Clubkampioen, de Nieuwelingen, de Junioren en de Masters. Zet het alvast in je agenda!

De Jeugd krijgt op donderdagavond 15 juni haar clubtitelstrijd. De datum van de Dames wordt nog gepland.

De Voorjaarscompetitie telt dit jaar zeven ritten, waarbij de “feestdagen” dit jaar wat data in de weg zitten. Mede ivm de Ronde van Nes is de finale al op 11 mei.

De data van de PP-VJC 2017:

1: Donderdag 30 maart
2: Donderdag 6 april
3: Donderdag 13 april
4: Donderdag 20 april
5: Woensdag 3 mei
6: Dinsdag 9 mei: Tijdrit (ovb)
7: Finale 11 mei

Nadere info, reglementen etc. volgt

 

 

Een gedachte over “Data VJC en Clubkampioenschappen bekend

  1. Dit is wel heel jammer: het hoogtepunt van het voorseizoen weg! Voor alle duidelijkheid: dit is dus geen idee van de ideeencommissie.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑