Snelheid/interval training georganiseerd door het District Noord Holland

Elke woensdagmiddag organiseert het district Noord Holland een interval training op het parcours van Sloten. Deze training is toegankelijk voor Amstelleden vanaf Nieuwelingen en wordt gegeven voor Jos Geijsel en Tim Veldt.

Het doel van de training is het ontwikkelen/verbeteren van snelheid. Wielrennen draait om wedstrijden rijden en in die wedstrijden willen we een uitslag rijden. Uitslagen worden bepaald door snelheid, in welke groep je ook aankomt!

De training bestaat uit een intervalprogramma in groepen van 4-6 renners op een hoge trapfrequentie, diverse sprintoefeningen waaronder een 100m vliegende start op tijd en techniek oefeningen voor het verbeteren van de fietstechniek en houding op de fiets.

De training begint om 16:30 uur en duurt tot 17:30 uur, we verzamelen op de streep voor het clubhuis van de WVA en de trainingen gaan door tot 1 Juli.

Het is mogelijk om de training, geheel vrijblijvend en zonder je te hoeven aanmelden, een keer te proberen. Mocht je daarna geïnteresseerd zijn om mee te trainen tot 1 juli dan kun je je aanmelden bij het district. Aan deze trainingen zijn in dat geval kosten verbonden, 5 euro per training.

Voor meer info:

timveldt@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑