Koude meivakantie

Het is weliswaar nog geen mei maar wel vakantie dus was er maar een bescheiden opkomst bij de Dinsdagavondcompetitie. Het het weer maakt het ook niet erg aantrekkelijk, een graad of 5-6. Maar we hadden nog wel de mazzel dat de buien tijdelijk een andere route kozen.

In tegenstelling tot de laatste paar keer lukte het dit keer niemand om een beslissende ontsnapping te forceren. Tom Wolters wist kort na de start nog wel een aantal rondes 100 meter voor het peloton uit te blijven, maar alleen ga je dat natuurlijk geen uur volhouden.

Dus moest er gesprint gaan worden voor de overwinning. Camiel is lastig te verslaan als je hem als eerste door de laatste bocht laat komen dus bedacht Raul Woudstra dat hij dat moest zien te voorkomen. Helaas voor hem kwam hij zo hard door de bocht dat zijn voorwiel weggleed en hij onderuit ging. Jan Buisman kon hem niet meer ontwijken en lag ook op de grond. De sprint was hierdoor natuurlijk flink ontregeld waarvan Marcel Witte het meest profiteerde. Hij won voor Dolf Kloosterziel, Pierre Deen, Camiel Zwart, Jaap van der Grinten en Tom Wolters.

Raul had de nodige schaafwonden maar kon gelukkig wel op de fiets naar huis. Jan kan met een gekneusde pols helaas enkele weken geen rugnummer opspelden.

De nieuwe stand (Klik).

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑