De 48e “Le Patron”- Ronde van Ouderkerk nadert

Over ruim twee weken is het al weer zondag 18 juni: de dag van de 48e Ronde van Ouderkerk. Voor iedereen bestaat er de mogelijkheid om te starten: in de echte KNWU – koersen uiteraard (Amateurs/Junioren zo goed als vol) én in de Ouderkerker Koppelkoers. Hier nog meer info. 

De inschrijving op www.knwu.nl begint goed  te lopen: de Amateurs/Junioren-koers is zo goed als vol; bij de Dames en Nieuwelingen kan er nog wat bij. Maar dat komt vast goed. de organisatie heeft in ieder geval heel veel plaatselijke steun zodat er weer veel (extra) premierondes verreden kunnen worden.

Le Patron
De 48e Ronde van Ouderkerk kent dit jaar “Le Patron” als hoofdsponsor. Diegenen die de Amstelrondeskrant gelezen hebben weten al wat dat betekent: Kleding met de looks van het peloton van vroeger. Ze noemen het zelf  “Cycling Couture”. Voor de podiumgangers in de wielerronde zit er zelfs een heus Le Patron-item in het vat! Alle info over Le Patron staat op  https://lepatron.cc/nl/ .

Maar naast Le Patron zijn er nog veel meer sponsoren. Daarvan de komende weken meer op de Facebookpagina van Wielerevenementen Ouderkerk aan de Amstel: hier dus!

Koers in de Koppelkoers
In de 3e Ouderkerker Koppelkoers is nog plaats. De eerste 8 koppels hebben zich inmiddels ingeschreven en er hebben zich al mensen gemeld die een partner zoeken. Ook voor onze licentiehouders, Masters en anderen (dames en heren!) die niet aan de echte koersen meedoen leuk. Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen. Dus kom mee met je vader, buurman, fietsmaat enz. Gewoon meedoen en meld je aan op amstelrondes@gmail.com.  Zie Koppelkoers en Reglement3eOuderkerkerkoppelkoers.docx (1)Het reglement

Verder zoekt de organisatie voor de dag zelf nog een paar handen en chauffeurs voor de volgwagen. Je kunt je melden op het zelfde e-mail adres.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑