Storm in Pinkster Drie Ronde van Krommenie

Echte Noord-Hollanders weten dat je voor een goede koers op dinsdag naar Krommenie moet. Dus staken Amstelmasters Pierre Deen en Coen Emmer het IJ over om zich te melden voor de Pinkster Drie Ronde.

Coen had sinds zijn verdienstelijke 8ste plek in Driebergen, vier dagen geleden, alleen maar gesoigneerd. (Volgevreten en uitgerust). Pierre had maandag zijn eerste DK 50+ gehad, waar hij had willen schitteren, meer dan een 12e plek en moeie benen zaten er niet in.

Aan de start stond het neusje van de Noord-Hollandse zalm: Een BBB, een Mike Tesselaar en een Rick Krijt. Met Pierre en Coen was het peloton zo bijna compleet. In totaal startten er 25. En er was ONSTUIMIG WEER (CODE GEEL!!!!! WAAR IS DE BRANDWEER???).

Na een paar rondjes begon het iets te regenen. Eén renner trok zich daar niets van aan en bleef gewoon bochten hard nemen: hij won 45 ronden later. Coen wist prima te volgen in het peloton maar zag Pierre zijn eigen strijd strijden in het laatste wiel. Toen die vervolgens drie keer voor dezelfde renner een gaatje moest dichtrijden werd hij boos, en dat kostte zoveel energie dat hij definitief moest lossen. Coen de wielrenner had het al gezien: totaal onnodig. Coen werd mooi 9e, Pierre toch nog 14e.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑