Kamp Achterveld weer fraai afgesloten (update: foto’s)

De laatste twee dagen in de 60e Tour de Junior van Achterveld hebben de wielerweek waardig afgesloten. Er waren mooie slotcriteriums, Niek Voogt verraste vrijdagavond met zijn eerste zege uit zijn carriere en het slotbuffet en de bekende prijsuitreiking maakte de mooie week weer helemaal af.

De redactie verwacht nog een mooi verslag(je) en de eerste foto’s zijn binnen, maar wat betreft de koersen zelf werden wel de nodige successen genoteerd. Alle uitslagen staan uiteraard op: de site van de Tour de Junior .

Bart van Duren was de hele week de beste Nieuweling en had ook een podiumplaats. Rosan Koper won twee etappes en werd 2e bij de Nieuwelinge-meisjes, Niek Voogt verraste met een ultieme jump in de vrijdagetappe het hele peloton en boekte zijn eerste zege, en mascotte Michiel Mouris legde in de Jeugdwedstrijd na een week koers kijken het hele peloton van cat III erop. En dan vergeten we bijna het sterke rijden van Viego Tijssen en Mees van Duren. Maar de anderen willen we niet passeren. En uiteraard de begeleiders die alles in en rond de kampboerderij in meer dan goede banen wisten te leiden.

Ook vele ouders, iets oudere renners, trainers en anderen namen enkele keren poolshoogte in Kamp Achterveld, en zagen dat het goed was. Verslag volgt, maar het is en blijft een mooie wielerweek! Op naar nummer 61.

Foto’s van Renee Reijers, moeder van Alexander. (klik)

Een gedachte over “Kamp Achterveld weer fraai afgesloten (update: foto’s)

  1. Als voormalig kampleider lees ik tot mijn genoegen dat ook dit jaar WTC de Amstel met veel plezier heeft deelgenomen aan het leukste jeugdtoernooi van Nederland.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑