Meerkoet verliezer van de dinsdagavond

Het is altijd één van de risico’s van ons parcours, overstekende meerkoeten en eenden. Dinsdag was het een meerkoet die precies achter een bocht een minder geschikte plek had gevonden om de koers te bekijken. De eerste renners konden er nog net om heen, maar daarna waren er drie renners die dat niet lukte en dat was einde meerkoet. De renners bleven gelukkig wel allemaal overeind.

Dinsdag was er ook weer een redelijk aantal renners aan de start en dat maakt het toch leuker. Jelmer Looijensteijn was overtuigend de strijdlustigste renner van de avond. Meer dan tien keer was hij of de enige aanvaller of ging hij mee met anderen. Maar als Marcel Witte meerijdt en zich tot doel stelt de boel bij elkaar te houden (daar ben je ten slotte voorzitter voor) is het wel heel lastig om weg te komen. Ook Camiel probeerde het een aantal keren. Maar wegkomen kan iedereen, wegblijven is een ander verhaal. Kortom, het werd weer een sprint en die werd gewonnen door Camiel
voor Jelmer.Daarachter waren het Ruud Verbeek (de enige renner met supporters), Jaap van der Grinten, Cees de Wit en Arno Vos (alweer punten?!).
Voor de stand maakt het allemaal niet veel uit.
NB. 12 september is de laatste rit.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑