Zondag 1 april: Strijd om de Clubtitels

Komende zondag is het Paaszondag, én Ronde van Vlaanderen-dag, én Clubkampioenschap, én je kan er op je Paasbest uitzien in nieuwe clubkleding. Druk dagje dus.

Komende zondag worden de Clubkampioenschappen verreden voor de Heren en de
​Jeugd. Maar ook is de bestelde clubkleding binnen en je kunt dan je pakketje ophalen.

Het is uiteraard een beetje afwachten wie er allemaal aan de start staan, maar voor de algemene titel lijkt Teun Mouris de favoriet. Hoewel ook een Koos Jeroen Kers (nog nooit clubkampioen) en regerend kampioen Max van de Water een best sprintje in de benen hebben. Donderdag hebben ze in ieder geval laten zien dat het met de snelheid wel goed zit.

Voor de goede orde nog even het programma en de te verrijden wedstrijden:
10.00 uur: inschrijven en inrijden Jeugd
10.30 uur: Jeugdcategorieën t/m 14 jaar; drie verschillende afstanden en categorieën. (Indeling vooral op sterkte zodat iedereen een leuke koers kan rijden.)

11.30 uur:
-Nieuwelingen: 1 uur + 10 ronden
-Overige heren 80 km: Verschillende klasses.

Er wordt afgesprint (*) voor iedereen op hetzelfde moment. Naast de Overall kampioen is er een clubtitel voor Junioren, voor 40+ en 50+. Er is een wisselbeker voor de algeheel clubkampioen. Gezamenlijke start. Eén loze ronde.

(*) Afsprintprocedure zoals in de VJC: dwz op 6 resp. 10, gaat de bel voor renners met 1 of meer ronden achterstand op de koplopers. Zonder transponder word je niet in de uitslag opgenomen.

NB: De dames vanaf Nieuwelingen-en ouder rijden een apart clubkampioenschap op een dag verderop in het seizoen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑