Dinsdagavondcompetitie: droog rijden, nat thuiskomen

De weersvoorspelling deed het ergste vrezen maar gelukkig waren er net zoveel renners als zondag bij het clubkampioenschap. En ze werden beloond met een wedstrijd op een droog parkoers en het bleef droog tot de laatste ronde.

Het eerste deel van de wedstrijd in een vlak tempo rijden bevalt iedereen prima. Niemand blaast zichzelf direct op en daar heb je de rest van de wedstrijd profijt van. En na de eerste 20 minuten gaat het tempo weliswaar wat verder omhoog maar het blijft beperkt. Voor het publiek weliswaar wat minder spannend maar in het peloton vermaakt men zich prima.

Uiteindelijk mochten zeven renners met elkaar uitmaken wie de tweede dinsdagavondrit op zijn palmares mocht bijschrijven. Of het kwam door de regen in de laatste ronde of gewoon door de briljante sprint van Jan Buisman, het was in ieder geval genoeg om voor Camiel te eindigen. Daarachter eindigden Rob van Brakel, Jaap van de Grinten en Arno Vos.

Meestal wachten we wat langer met het geven van de stand, maar omdat we zijn overgegaan op een nieuwe telling is de stand nu al bijgevoegd. Weten de renners die nog niet zijn geweest wat ze moeten goedmaken (en een subtiele hint om binnenkort weer eens te komen). De stand: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑