6e rit van de PP-VJC: mooi weer voor een kopgroep (met foto’s)

Deze week waren Jeugd en Senioren weer herenigd in de zesde rit van de PP-VJC 2018. Bij de Senioren weer een nieuwe winnaar (voor dit jaar): Max van de Water. Bij de Jeugd leuke koersen, maar helaas wel een valpartijtje. 

Van de senioren volgt nog een verslag en uitslag. Wel was Max de snelste van een kopgroepje met Lars van de Vall en Bart Segers. Peter Wesseling maakt mooie foto’s [klik].

De Jeugd  maakt het spannend.
Zowel bij de allerjongsten als bij de middengroep geen bijzonderheden. Het moet raar lopen als Keano Odenthal en Ravi Heidstra deze titel mis lopen in hun groep. De spanning zit hem duidelijk bij de snelle groep. Mix van cat.4, 5, 6 en 7 renners plus Maarten Holsbrink als nieuweling. Na vanavond staan Mees van Duren, met winst vandaag, en Jelle Boonstra samen aan de leiding met 56 punten. Wordt heel spannend op 17 mei in de Grande finale.

Er was wel een vervelende valpartij met twee slachtoffers; Jesse de Vries en Taco Keizer. Beide mannen behoorlijk toegetakeld na een val op het rechte stuk. En ik nog wel denken dat de bochten bij ons een scherprechter zijn. Helaas kan de fiets van Taco als verloren worden beschouwd. Maar zondag staat Taco met een leenfiets gewoon aan de start in Westwijk. En Jesse gaat gewoon fietsen in Denemarken. Bikkels. De stand volgt ook zsm.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑