Stand in de Amstelrondes klassementen

Na de Ronde van Nes van afgelopen vrijdag staat Jorne Videler aan de leiding in het Andantino klassement. Bij de Dames staat Amber van der Hulst dat in het Rechtstaeteklassement na haar winst.

Op 17 juni worden de laatste wedstrijden gereden. Andantino en Rechtstaete zorgen voor een mooi extra prijzenpakket voor de beste tien in het eindklassement. In de finale in Ouderkerk kan er nog veel veranderen, hoewel het er bij de mannen wel naar uitziet dat Videler alleen nog wat te duchten heeft van Van Plateringen. Naast de strijd om de dagprijzen is er in de Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk dus ook volop strijd in het overkoepelend klassement. Iedereen die aan twee rondes meedoet kan ervoor in aanmerking komen. De stand staat hier:  Amstelrondesklassement 2018 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑