Aanstaande zondag Interclub Jeugd bij WTC De Amstel

Aanstaande zondag, 3 juni, organiseert WTC De Amstel een IC voor de Jeugd op het clubparcours aan de Startbaan in Amstelveen. Mooie gelegenheid om weer eens te laten zien hoe je ervoor staat. Over twee weken is er overigens nog een Interclubwedstrijd.Parcours open voor inrijden v.a. 09.15 uur, eerste start om 10.00 uur en einde wedstrijd uiterlijk 12.30 uur. Voor een uitgebreid reglement van de IC 2018: klik.

Ook IC tijdens Ronde van Ouderkerk
Overigens is er op zondag 17 juni ook een Interclubwedstrijd tijdens de Wierronde van Ouderkerk aan de Amstel. Voor de C (cat 5/6) en de D-klasse (cat 6 en Nieuwelingen) zijn er om 13.15 uur IC wedstrijden. Dé kans om eens op een echt stratencircuit te koersen. inschrijven kan ter plekke.
Info: info en programma  . 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑