Dinsdagavondcompetitie: kilometertellers gezocht

Het is de tiende keer dat we rijden volgens het nieuwe concept en opeens blijkt dat toch wel veel renners moeite hebben om tot de rode vlag niet boven de 40 km/u te rijden…

En omdat vooraan de betere renners die het wel weten het geen probleem vinden om wat harder te rijden draaien die gezellig mee. Volgende week graag wat vaker op je kilometerteller kijken en je snelheid zo nodig aanpassen. En als iemand harder gaat, laat hem gewoon gaan, dan wordt hij wel door de jury tot de orde geroepen.

Maar dat (te) snelle was al wel een voorbode van wat er nog ging komen. Er waren behoorlijk wat renners die een paar flinke tempoverhogingen goed aankunnen en dan valt er uiteindelijk een keer een gaatje. De betere renners kunnen dan nog wel de oversteek maken maar als je niet op tijd in dat wiel zit red je het niet meer want echt stilvallen deed het vanavond nooit.

Na drie kwartier ontstond er een kopgroep van 13 renners en een tweede groep van een man of 10. Uiteindelijk vond men elkaar ook in die groep en wisten men het dubbelen uit te stellen tot in de laatste vijf ronden. De sprint eindigde in twee duels, Camiel Zwart en Joris van Maarleveld streden om de overwinning en Jan Buisman en Ruud Verbeek om plek drie. Camiel en Ruud trokken aan het langste eind.

De stand: klik.

2 gedachten over “Dinsdagavondcompetitie: kilometertellers gezocht

  1. UItslag niet geheel correct. Ruud was 3, Jan 4, Joris 5. Camiel 1 en 2 dan ws Tom Wolters?

  2. Denk dat de Excel sheet nog niet is bijgewerkt, deze uitslag is die van vorige week!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑