De NK’s gaan maar door

Na de NK’s van afgelopen weekend volgen woensdag en zaterdag en zondag de laatste koersen in de reeks. Vooral op de tijdritten in Bergen op Zoom zijn er serieuze titelkansen met Maud Rijnbeek en Enzo Leijnse.

In Bergen op Zoom ligt een op het oog snel tijdritparcours te wachten op een aantal Amstelrenners. Bij de Junioren zijn dat Owen Geleijn, Victor Broex en de grote favoriet Enzo. Enzo heeft van de tijdrit hét doel van het jaar gemaakt, dus nu moet het gaan gebeuren. Er wordt zeker gerekend op een medaille op het 25 km lange traject.
Bij de Dames rijden de gezusters Markus: Roos bij de Junior Vrouwen (net als Rosan Koper) en Riejanne bij de Elite. De inmiddels naar Groningen verhuisde Femke doet ook mee, dus René kan ze aanmoedigen. Bij  de Beloften staat ook Teun Mouris weer aan het vertrek. Qua vermogen kan Teun een hoop; kan hij het ook in de tijdrit?
Maud rijdt als titelverdediger bij de Nieuwelinge-meisjes. De druk is hoog, want Maud is de torenhoge favoriet. De Nieuwelingen jongens (met Wessel Mouris) rijden net als de meisjes overigens 12 kilometer.

En dan zaterdag en zondag de wegwedstrijden. Daar als scherprechter de weggetjes rond met name Woensdrecht (smal, heuveltjes). Uiteraard zijn zondagmiddag alle ogen weer gericht op Dylan Groenewegen, onze favoriet. Bij de Dames rijdt Riejanne uiteraard ook weer en bij de Beloften staan Amstelleden Friso van Diemen, Nils Wilffenbuttel, Sven Burger, Mick Kemper en Teun Mouris op de lijst.

Alle informatie staat hier: https://www.nk2018.nl/

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑