CK Off the Road: zondag 5 januari 2020

Op zondag 5 januari is het CK off the road voor de regionale crossers een van de laatste mogelijkheden te schitteren in de prut. Voor landelijke crossers kan het een tussenstop zijn op weg naar het NK. Lees de onderstaande informatie aandachtig door.

Zoals gebruikelijk rijdt een aantal clubs (Kampioen, WVA, Olympia, Amstel, Excelsior en Trappist) gelijktijdig hun clubkampioenschap.

Jeugd en Dames starten met alle clubs tegelijkertijd, maar uiteraard wordt er een uitslag per club opgemaakt. De overige categorieën starten per vereniging met anderhalve minuut tussentijd. (Renners die lid zijn van meer dan één vereniging zullen een (strategische) keuze moeten maken voor welke vereniging zij starten)

Het inschrijven en het starten gebeurt dit jaar weer bij de WV Amsterdam. 

Het programma:
11.00 uur: start Jeugd
12.00 uur: start Dames
13.00 uur: start overige categorieën

Voor de Jeugd zijn er twee categorieën: A (geboortejaar 2006 – 2008) en B (2009 – 2012). De senioren van De Amstel strijden in vier categorieën met elk drie prijzen. Dames (incl. Nwl-D en Jun-D), Jongeren (Nieuwelingen/Junioren), Senioren (40-) én de Masters (40+). Voor de overall-winnaar van De Amstel – dus ongeacht de categorie – is er een wisselbeker beschikbaar: dé clubkampioen! De wisselbeker voor de overall-winnaar werd vorig jaar gewonnen door Victor Broex.

De prijsuitreiking van de Jeugd is direct na de wedstrijd. De prijsuitreiking van de Dames is gelijktijdig met die van de overige categorieën.

De wedstrijd van 13.00 uur gaat voor iedereen over ca. 45 minuten en in deze wedstrijd wordt gebruik gemaakt van transponders.
Uiteraard verwachten we weer veel Amstelrenners en rensters aan de start: in clubtenue! 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑