Zondag de seizoensopener: Kampioenschap van Amstelland

Aanstaande zondag,  17 maart,  is de opening van het Amstel-wielerseizoen met het Regiokampioenschap van Amstelland. Komt allen, met veel. Bedenk geen reden om de strijd niet aan te gaan! Startgelegenheid voor alle categorieën, van Jong tot Oud.

Het is altijd mooi om te zien wie er weer goed voor staat op de Peter Postbaan. Vorig jaar was het vooral héél koud en werd de Jeugd geannuleerd. Bij de Senioren waren er zeges voor Derk Abel Beckeringh en Femke Markus, terwijl velen bibberend de kleedkamer opzochten. Voor komende zondag zit er een lichte weersverbetering in; daar hopen we dan maar op. Te koud zal het in ieder geval niet zijn.

De Elite-renners hebben al wat meer (inter)nationale koersen en er is ook geen enkele reden voor Sportklassers, Junioren en Masters om binnen te blijven en je te tonen waar je staat; meteen een goede training voor de VJC.

Het programma is zoals gebruikelijk:

10.00 uur Jeugd verdeeld over 4 categorieën (interclub indeling)
11.30 uur categorie Nieuwelingen en de Dames
13:00 uur categorie E/B/Am/Jun en de Sportklasse/Masters

klik ook hier voor de reglementen.

In verband met werkzaamheden aan de tramlijn is de Beneluxbaan deels afgesloten. Je zal dus soms moeten omrijden.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑