Wedstrijdtrainingen beginnen weer op dinsdag 2 april

De korte trainingen op dinsdag en donderdag zijn inmiddels geweest en goed bezocht, maar als het uur om gaat ( Zomertijd!) ; komend weekend dus, is er meer. De clubritten op dinsdag en donderdag en de trainingen.

Naast de wedstrijden is er dan ook op dinsdag de club-wedstrijdtraining voor de licentiehouders vanaf Nieuwelingen en ouder. Enige koerservaring is hiervoor wel vereist. Vertrek om 18.00 uur (vanaf 16 april om 18.30 uur), bij De Haan in Ouderkerk.  Duur 2 – 2 1/2 uur, met verschillende trainingsvormen.

Checklist: 
– je rijdt in clubkleding
– reserve binnenbandje en pompje (of goed patroon)
– regenjackje
– teller op de fiets: veel opdrachten gebeuren op tijd
– reepje/banaantje oid
– en je materiaal is in orde (geen versleten banden)
– eventueel een spatbordje
– i.v.m. de duisternis kan een voor- en achterlampje nodig zijn; zet het op je fiets

De veiligheid van iedereen staat ook hier voorop: geen geslinger, niets weggooien, verkeersregels in acht nemen, respect voor andere weggebruikers en….. deelname is altijd op eigen risico! Spreek elkaar ook aan in geval van onveilige situaties.

Bij eventuele afgelasting staat er uiterlijk één uur van te voren een bericht op de website. Check deze dus altijd even.
De Jeugd traint alweer op de club vanaf dinsdag 12 maart om 17.30 uur. Meer info volgt nog over de vrouwen-trainingsgroep van Astrid Schop (zie ook de tab Lady’s Only bovenin) en over de woensdagtraining van de  “Wedstrijdsportief-groep”.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑