VJC rit 4: Na regen wordt het gewoon droog

Donderdag werd er uiteraard weer gestreden in de PP-VJC 2019. Opnieuw was Enzo Leijnse de sterkste. Samen met Daniël Abraham werd er zelfs twee keer een rondje gepakt.

Het zal de regen en de regenvoorspelling zijn geweest die een aantal renners ervan weerhield om donderdagavond mee te doen aan de vierde rit van de VJC 2019. Maar ook na de regen wordt er gekoerst, hoewel het dan wel even opletten is. De thuisblijvers hadden weer eens ongelijk. Enzo trok er al gauw vandoor met Daniël, Joppe van de Weerdt en Niek Voogt. In het peloton leidde dat tot wat discussie en zelfs tot een teleurgestelde afstapper. Maar de koers is dan echt nog niet over….wie weet ben je het tweede rondje wel mee.
In ieder geval gingen ze na het ringeloren van het pelotonnetje nog een keer door, maar dan zonder Joppe. In de finale stond er weer geen maat op Enzo: ritzege nummer drie. Daniël werd tweede, Niek 3e en Joppe 4e. Van het peloton was Joost Kunst de beste, vóór de eerste Master Coen Emmer. Joppe pakte de prijs van de hoogste stijger in het klassement, en de snelste ronde was voor Daniël.

Volgende week is het vast droger en wordt er weer door meer mensen gestreden.

De stand in de VJC 2019

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑