VJC 4e rit jeugd

Ook de Jeugd had afgelopen donderdag weer avondwedstrijden. Met elf vakantie-afwezigen was het peloton een stuk kleiner dan tijdens de eerste drie ritten. Op een droog parcours werd stipt om 18.15 uur de wedstrijd gestart.

Gelukkig met in de jongste groep twee deelnemers, Davin Huisjes en Kiet Sikkens. In deze volgorde kwamen ze ook over de finish.

In de middengroep blijft het spannend. Ravi Heidstra behield zijn leidende positie. Maar op de voet gevolgd door Fabio Valerio. In de uitslag zien we twee renners met 10 en twee met 9 punten achter hun naam.

Jesse den Otter en Djai Denneboom wilden het graag proberen in de snelste groep. Maar in de wedstrijd moesten ze toch erkennen dat zij nog wat tekort komen. Ze zijn daarom ook als 1e en 2e geklasseerd in de middengroep. Net als Thijmen Drexhage en Fabio Valerio dus.

De snelste groep met daarin twee renners uit categorie 5, Michiel en Tyler, geven elke week een mooie demonstratie aan het publiek. Lekker aanvallend. Het is Tyler die aan de leiding gaat met Michiel maar met 1 punt daar achter.

De stand bij de Jeugd: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑