Ze zijn weer vertrokken in Denemarken

Voor het zoveelste jaar op rij is weer een peloton Amstelrenners gestart in de Tour de Himmelfart. Vanuit Odder, op Jutland. Jeugd, Nieuwelingen en Junioren. Drie dagen niets anders dan koersen. Dag 1 zit er op. Met wisselend succes. En – eigenlijk voor het eerst in al die jaren – het regende!


De eerste berichten:
Het was afzien voor zowel renners als begeleiders, maar niet voor niks. Een dubbelslag en gele trui voor de onverslaanbare Michiel Mouris bij de U13. Hij start morgen met een mooi geel stuurlint aan de tijdrit.

Ook mooie prestaties bij U15 jongens, zij hebben zich goed gehandhaafd in het sterke peloton. Goede klasseringen: Viego 8, Jesse 10, Julian 13, Pelle 20 en Tobias 39. Julian kon in de 2e etappe net een valpartij te ontlopen in de eindsprint, met 5 gebroken spaken kwam hij over de finishlijn.

De jongens van U16 en U17 hadden veel te verduren. Jan gevallen, gelukkig niet erg en een blessure voor Mees. Maar zij houden zich kranig in het klassement: U17 met op plaats 85 Jan en 93 Olav en bij U 16 Jelle 24, Nick 66 en Mees op 96e plek.

Kortom er was veel te beleven en na te praten in de school van Odder. Morgen nieuwe kansen, eerst een tijdrit en daarna een mooie maar zware omloop.Alle uitslagen staan op: https://www.oddercykelklub.dk/tdh/tdh_results.php?menu=en

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑