De NK weken gaan beginnen!

De komende drie weken is het truitjes feest met elke week een Nederlands kampioenschap op de weg, en ook nog een NK Tijdrijden tussendoor. De Amstel is weer op veel plekken vertegenwoordigd. Te beginnen dit weekend met de Jeugd in Ameide,

De NK’s situeren zich de komende tijd  in Brabant, Zuid Holland, Gelderland en Drenthe. De Jeugd reist af naar Ameide met een achttal. De Amstel zal daar vertegenwoordigd worden door maar liefst 8 renners. Dit zijn Max Baars (cat 3), Sabine Zwart (cat 3), Tyler Eyk en Michiel Mouris (cat 5), Jesse de Vries, Tobias Kool, Julian Vergouw en Viego Tijssen (cat 7). Uiteraard is met name in cat V weer kans op succes: Tyler ….gaat hij voor zijn vijfde? En Michiel….gaat hij voor de dubbel? En wat kunnen de mannen in cat VII?
Alle info: https://www.nkjeugdwielrennen2019.nl/

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑