Info laatste interclubwedstrijden Jeugd

Komend weekend zijn de laatste Interclubwedstrijden voor de Jeugd van dit wegseizoen: zaterdag 21-09 De Kampioen en zondag 22-09 De Amstel.

Op zondag 5 mei beet WTC de Amstel het spits af met een Interclubwedstrijd op het stratenparcours van Nicooz Ronde van Amstelveen en zondag a.s. sluit De Amstel de reeks af met een Interclub op het clubparcours aan de Startbaan. Hieronder de info over het laatste Interclubweekend 2019.

Zaterdag 21 september organiseert De Kampioen voor de derde maal een Ploegentijdrit op hun parcours Wheelerplanet in Spaarndam. Er wordt in twee verschillende groepen gestart:
* cat. 2-3-4 6,8 km = 4 ronden
* cat. 5-6-7 10,2 km = 6 ronden
De deelnemende ploegen bestaan uit 3 of 4 renners (j/m), de finishtijd van de 3e renner geldt als eindtijd (MyLaps-registratie). Voor meer informatie: klik.
De jeugd van De Amstel zal hier, zoals het er op dit moment uitziet, met drie ploegen aan de start staan. Voor de ploeg met Julian Vergouw, Viego Tijssen, Jesse de Vries en Michiel Mouris is dit de perfecte generale repetitie voor het NCK in Dronten op zaterdag 28 september!

Zondag 22 september de afsluitende Interclubwedstrijd op ons eigen clubparcours aan de Startbaan:
– Inschrijven v.a. 09.15 uur.
– Start wedstrijd groep A (cat.1-2) om 10.00 uur. Aansluitend rijden groep B (cat. 3-4), groep C (cat. 5-6) en D (cat. 7 – nwl.). Einde laatste wedstrijd rond 12.30 uur.
– Na elke wedstrijd worden de eerste vijf renners van de groep gehuldigd.
– Tevens is er een gouden medaille voor alle renners/rensters die in 2019 negen of meer keer hebben deelgenomen aan de Interclubwedstrijden. Je ontvangt de medaille bij het inleveren van je rugnummer.
Voor overige info zie IC-regelement 2019 onder kopje ‘jeugd’.

We hopen natuurlijk op veel deelnemers uit de regio en op deelname van (alle) Amstelrenners die zondag geen nationale wedstrijd hebben!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑