Enzo slaat toe: zilver op het WK

Enzo Leijnse leverde op het WK Junioren weer een topprestatie. In het internationale veld reed hij naar een prachtige tweede plaats. Een zilveren plak op het WK! Gefeliciteerd.

De belachelijk snelle tijdrit langs het kanaal was dus inderdaad wel een teken van kracht. Het zag er ook geweldig sterk en agressief uit zoals Enzo de klimmetjes te lijf ging in Engeland. Na de eerste blokken zat Enzo in de hotseat, en omdat hij de Duitse favoriet Brenner had geklopt behoorde eremetaal tot de mogelijkheden.  Daarna was het afwachten. De Italiaan Tiberi ging Enzo nog voorbij (terwijl de Italiaan zelfs nog van fiets wisselde). Maar later bleek hóe hard Enzo had gereden en verder ging er verder niemand meer onderdoor. Een geweldige prestatie. Nu kijken of Enzo donderdag weer mee gaat spelen voor de medailles. De vorm is in ieder gevoel goed. En De Amstel scoort goed: 2 medailles in twee dagen.

Twee keer zilver

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑