Sluitingsdag 6 oktober: iedereen kans

De sluitingsdag op 6 oktober werpt zijn schaduw al vooruit. Niet alleen wordt er al gespeculeerd over de Renner van het Jaar (m/v), de borrel, maar ook worden er koppels van naam en faam gevormd. Hier meer informatie over o.a.  de bonificaties.

Zoals bekend vindt de afsluiting van het wegseizoen dit jaar plaats in de mooie accommodatie van Boerderij Polderzicht in Ouderkerk aan de Amstel. Het formele en informele deel wordt dit jaar voorafgegaan door een klassieke Koppeltijdrit over het Rondje Ronde Hoep. Een funtijdrit waarbij het uiteraard wel om de knikkers gaat, maar rekening houdend met de normale verkeersregels.

De start is bij de Boerderij en ook de finish. In de geest van de “ouderwetse” sluitingsritten wordt er gewerkt met bonificaties. Jong zijn, of heel oud, heeft zin.

Dus een jeugdrenner van 12 met een koppelmaat van 45 jaar krijgt 1.20 + 5 x 2 = 1.30 bonificatie. Vrouwen van alle leeftijden: 30 seconden extra boni. Geen gendergelijkheid hier.

De andere regels zijn bekend:
– Deelname op eigen risico
– Koppels van 2
– Elk koppel heeft minimaal 1 renner van 18 jaar of ouder
– Minimaal 1 Amstellid per koppel
– Conventioneel materiaal (geen ligsturen, dichte wielen; snelle helm mag)
– Inschrijven uiterlijk 4 oktober via wtcdeamstel@gmail.com

Ook zoeken we nog een paar mensen die willen helpen bij het klokken en vasthouden en als vlagger. Ook deze: meld je even aan bij Laurens Veldt op wtcdeamstel@gmail.com

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑