Enzo laat zich weer zien: 4e op WK

Voor de liefhebbers van “koers voor mannen”was het WK Junioren weer optimaal genieten. Wind, regen, drama, ploegenspel ….alles zat er in. Enzo Leijnse liet zien dat hij een overlever is: met een knappe vierde plaats op het WK beëindigde hij zijn Junioren-carriere.

Derde en vierde op het EK, tweede op het NK, tweede en vierde op het WK. Er zijn er die het voor minder doen. Enzo was de Nederlander die niet “kopje onder” ging in het vooral Amerikaanse geweld in Yorkshire. Op luttele centimeters van het brons uiteindelijk.
Voor wie het gemist heeft: het WK Junioren was een must-see met een hoofdrol voor Enzo. Zoals José de Cauwer meerdere malen zei: “die Leijnse, dat is een taaie!”.
Zie verslag

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑