Amstel Jumbo Visma Acadamy van start

Vandaag en gisteren was de start van de Amstel Jumbo Visma Acadamy. Op het Keizer Karel College kregen vele klassen een heel aparte gymles met een Watopia ritje op de “Hilly Course”. Een klimmetje van ruim een kilometer met een aanloop. Met hulp van een aantal Amstelrenners (dank aan Joppe, Owen, Enzo, Roel, Alexander en Viego) konden de men Geen fotobeschrijving beschikbaar.

sen van JV de leerlingen meenemen in hun uitdaging. En er zaten ook wat talenten tussen.
Mensen die meer willen weten van dit initiatief: die kunnen contact opnemen met ajva@wvdeamstel.nl .  Komende weken ook op het Amstelveen College en het OSB. Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, zittende mensenAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en basketbalveldAfbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnen

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑