Passen nieuwe kleding seizoen ’20 t/m ’22

WV de Amstel heeft nieuwe sponsoren en een nieuwe kledingleverancier: de komende drie jaar zal Just Cycle ons voorzien van de kleding. Niet alleen de leverancier wijzigt, ook het ontwerp. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp en de goede posities voor de sponsoruitingen.
De nieuwe kleding is voor de leden die wedstrijden rijden en/of in clubverband trainen verplicht.

Vanaf 27 november tot en met 8 december is er paskleding beschikbaar. De paskleding ligt klaar bij de firma Wieleroutfits in Ouderkerk (Hoger Einde Zuid 13). Wieleroutfits is open van dinsdag t/m zondag (van 10 – 17 u, 17.30 zat en zon).
Voor iedereen in principe voldoende gelegenheid om een geschikt pasmoment te kiezen. Een andere leverancier betekent altijd andere maten. Passen is ten zeerste aan te raden.

Binnenkort ontvangen alle leden een mail over de prijzen en de bestelprocedure.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑