Laatste wintertrainingen bij Axel Koenders Fit Service

Dit winterseizoen is er opnieuw een aantal weken de mogelijkheid om bij Axel Koenders Fit Service te gaan spinnen. Vanaf donderdag 9 januari 2020 is er 7 weken lang elke donderdag een wintertraining voor de Nieuwelingen/Junioren/Jeugd (m/v) vanaf categorie 5. Anderen (oa. ouders) kunnen zich ook opgeven.

Maar de jeugd gaat voor uiteraard, en het zal de laatste keer zijn, want de sportschool van Axel gaat na 25 jaar sluiten…jammer!

Deze training bestaat uit een core-stability training van 18.00 – 18.25, gevolgd door de spintraining tot ca. 19.15 uur. Net als vorig jaar dus, maar wel een “total body workout”, en op prachtige nieuwe spinfietsen. Met inspirerende wielervideos tijdens de trainingen! De kosten voor 7 trainingen bedragen slechts € 20,-, te voldoen bij de eerste les op 9 januari, of als je de week erna voor het eerst komt. De laatste les is op 20 februari.

De verdere informatie krijg je als je je vóór 6 januari 2020 hebt opgegeven via e-mail jeugd@wvdeamstel.nl . Wees er snel bij; er is een beperkt aantal fietsen (23) beschikbaar. Als er dan nog plaatsen over zijn, kunnen ouders overigens ook meedoen.

De trainingen zijn op 9-16-23-30 januari, en 6-13-20 februari.  Na de voorjaarsvakantie gaan we ook met de club doordeweeks de weg weer op. Over die wegtrainingen later meer info.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑