Mastersweekend 2020: 4/5 april

Ook in 2020 wordt er voor Masters van De Amstel weer een trainingsweekend gehouden, en ook weer in Limburg en België: nu 4 en 5 april. Voor velen een kwaliteitsweekendje en de snelste weg naar vorm. De meeste Amstelmasters kent de traditie van dit soort weekendjes en daarvan wordt bij voorkeur niet te veel van afgeweken. Dat betekent dan ook een zwaar en wedstrijdgericht weekend waarvoor je echt “klaar” moet zijn. Maar na een doorfietswinter en het rijden van de eerste koersen in maart, zijn de meesten dat wel.

Het programma is: zaterdagmorgen naar Limburg en vervolgens een lange en intensieve duurrit door de Ardennen op zaterdag, en een nog intensievere wedstrijdtraining (mét GP AB) op zondag, gevolgd door het op TV becommentariëren van een klassieker (dit jaar de Ronde van Vlaanderen). De standplaats wordt dit jaar weer een hotel in Zuid Limburg.

Overnachting inclusief diner op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag, kost ca.  € 95,-. (excl. reiskosten). Er is plaats voor maximaal 20 Amstelmasters en er is al een groepje oude getrouwen dat zich heeft opgegeven. Er zijn nog plaatsen vrij voor een aantal gezellige mannen.  Om tot het selecte groepje deelnemers te horen moet je het volgende doen:

-minimaal de Masterleeftijd hebben (30+, geb. in 1990 en eerder);
-in goede conditie zijn, én gezellig (je bent Master tenslotte) met een lichte neiging tot zelfspot
– zelfredzaam voor als er materiaalpech is e.d. (er is geen volgwagen!)

….En je heel snel opgeven. Dat kan door een mailtje aan een van de organisatoren via organisatoren via ….klik. Vervolgens krijg je bericht over de betaling.
Hoe was het in 2019? Nou, lees het hier:

Masterweekend 2019: Masters vegen elkaars straatje schoon

Masterweekend 2019: Masters vegen elkaars straatje schoon

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑