Ontknoping ACC in Uithoorn

Afgelopen zondag stond alweer de laatste ACC-wedstrijd van het seizoen op het programma. Een ACC-seizoen dat goed is samen te vatten als: nat met af en toe droge momenten. Uithoorn sloot af zoals het was begonnen in Nieuwveen, nat en glibberig.Jeugd

Bij de A-Jeugd zagen we geen Amstelrenners in de uitslag (de redactie was zondag op afstand, reclameren kan altijd). In de competitiestand werd Gijs Dijstelbloem 11e.

Bij de B-Jeugd geen Amsteldeelnemers. Namens de C-Jeugd was Tom Landa (16) aanwezig. In de eindstand werd Tom 14e en Fabio 17e.

Dames en Nieuwelingen

Jelle Boonstra won overtuigd bij de Nieuwelingen, race en competitie! Julian Vergouw 4e en Mees van Duren, die vooral landelijk rijdt en dus verder van achteren moet starten bij de ACC, 6e. In de eindstand Jelle dus eerste, Viego Tijssen 4e, en Julian Vergouw 5e.

Rosan Koper scoorde ook de dubbel: winst in de race, winst in de competitie. Ellen Valk werd derde, Iris van der Scheer vierde. Ellen Valk mocht als tweede mee op het competitepodium naast Rosan.

Master en fotograaf Dick Visser op de lastige schuine kant (foto Hans Steekers)

Masters 45+

Zou Ron Vroom weer winnen? Ja, hij won! Daarachter een ontketende Coen Emmer. Dat wil zeggen: de eerste 2 ronden. Bij het asfalt opdraaien val en in slotronde lek. Amai. Verdict 6e plaats. Pierre Deen mocht als drie mee op podium in Uithoorn. Ook goed. Dick Visser reed naar een prima vierde plaats.
In de eindstand werd Pierre na Ron Vroom en John Behrens derde. Coen Emmer 5e, Dick Visser 8. Jeroen van Hoeijen werd tweede 60-plusser.

45-min

De zege in deze categorie ging naar thuisrijder Tommy Oude Elferink. Tristan Geleijn glibberde naar plek vijf. De Amstelmasters Roel Gerritsen en Sander Boerkamp hadden helaas een DNF.
De competitiezege ging naar Wesley Damiaans. Niek Voogt werd met plek 7 de beste Amstelrenner.

Alles nog een keer terugbeleven?

Heel veel namen en cijfers. Kijk alles nog een rustig terug, ook de vele foto’s, op: amscrosscomp.nl

Tot volgend jaar bij de ACC!

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑