Geen Regiokampioenschap van Amstelland dit jaar; CK op 11 april

Helaas kan het Regiokampioenschap bij De Amstel dit jaar niet doorgaan. De beoogde datum van 22 maart blijkt samen te vallen met de Lentemarathon in Amstelveen. Dat maakt het onmogelijk om een wielerkoers te organiseren. Er is nog gepoogd om met andere clubs te ruilen, maar dat lukte niet.

Mogelijk dat het gat nog wordt opgevuld. Maar er is ook goed nieuws: het Clubkampioenschap vindt plaats weer ouderwets plaats op Paaszaterdag (11 april). Voor álle categorieën, óók de Dames! Meer info volgt. Zet het maar alvast in de agenda!

2 gedachten over “Geen Regiokampioenschap van Amstelland dit jaar; CK op 11 april

  1. Dat is een goeie Coen. Maar uit ervaring weet ik dat er op zaterdag een hele boel andere sportactiviteiten plaatsvinden op ons sportpark. Heel veel oversteek, overstekende voetballers achterin parcours en heel veel autoverkeer op parkeerplaats. Wordt er niet veiiger op.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑