Onzekere tijden voor de wielrenner

Hoewel overal in Noord Holland en omstreken nog gewoon gesport en geleefd werd, terwijl de voetbalstadions nog vol zaten en tienduizend mensen in de hal van Thialf naar het laatste schaatsen van het jaar keken, meende De Bataaf haar voorjaarskampioenschap te moeten afgelasten. De wielrenners die daar wilden starten moesten dus op zoek naar alternatieven.

Het seizoen is nog jong en gelukkig was de zaterdag een mooie dag voor een goede training of wat trainingskilometers op bijvoorbeeld Sloten op zaterdagmiddag (Enzo Leijnse en WesseL Mouris leefden zich uit aan de kop van de koers) of De Kampioen op zondagmorgen. De Dames trainden met regioteam Noord Holland en de Nieuwelingen testten elkaar op het Kopje. Een enkeling liet zich 200 km lang nat regenen in de Dorpenomloop van Rucphen (UCI 1.2), waar KJK Victor Broex van extra kleding voorzag zodat hij nog naar een prijsje kon sprinten (21e) ; maar verder was het nog rustig in de koers.

Komend weekend het Kampioenschap van Amsterdam op Sloten. Voor de zekerheid bijgaand de hele agenda van de Voorkaarskampioenschappen. Alles onder voorbehoud. Zaterdag en zondag een ander programma dan normaal. Let daar even op. 134_kalender_regiokampioenschappen_2020_def

WV De Amstel volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend en zal hierin ook de instructies van de relevante autoriteiten volgen. Vooralsnog is er nu geen aanleiding om aanpassingen of maatregelen rond de trainingen te treffen. Morgen start de Jeugdtraining.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑