Amstel-Post verspreid

De nieuwste editie van onze nieuwsbrief is weer naar de mailboxen verzonden. In dit nummer het laatste nieuws over het wegseizoen (er is geen nieuws), het laatste nieuws over de kleding (er is wel kleding), de laatste inzichten over “Hoe-trek-ik-mijn-wielerbroek-aan” en de eenmalige rubriek “De sponsor van de wielrenner” met daarin Axel Koenders.
De nieuwsbrief is ook te lezen via de link INFO bovenaan deze pagina.

One thought on “Amstel-Post verspreid

  1. Wat een ontzettend leuk interview met Axel Koenders. Ik kende hem eigenlijk niet, behalve van TV, met dat wielerpetje triathlo-toptijden halen bij avro’s sportpanorama. We mogen trots erop zijn dat hij verbonden is met onze wielervereniging. Als hij nog eens een keer de Tour 1 dag vooruit initieert ben ik er graag bij.
    Caspar Hermans

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑