Fietsen in tijden van Corona (update)

Alle georganiseerde wieleractiviteiten zijn tot minstens 1 juni opgeschort. Het weer doet eindelijk aan lente denken en sommigen zouden maar wat graag een nummer op spelden en het seizoen starten. Hier nadere informatie van de Sportartsengroep en de KNWU. Dit kan overigens dagelijks wijzigen.

Zodra de mogelijkheden zich weer voordoen zal ook De Amstel starten met haar trainingen en (club) wedstrijden. We doen niets liever, maar op dit moment kan het niet.

In deze tijden van corona krijgt iedereen van verschillende kanten adviezen en richtlijnen over al dan niet fietsen en sporten in deze tijden. Het is helder dat zo lang je fit bent gesport kan worden. Maar bij voorkeur alleen, onderhoud je conditie, maar put je niet uit en – vooral – rij veilig. Zorg dat je niet valt en het zorgsysteem onnodig belast. Dit kan zo lang er geen totale lock down is.
De Amstel houdt de vinger aan de pols en wijst vooral naar de KNWU adviezen die momenteel gegeven worden. Info klik hier! Ook onze nieuwe sponsor, de Sportartsengroep, geeft nuttige informatie: klik hier!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑