Tweede Zwift VJC meeting

Om een beetje koersprikkel te krijgen, zeker in deze tijd, is het rijden op Zwift een alternatief. Voor de een onaanvaardbaar, voor anderen wel aanvaardbaar, hoewel soms onder protest. Woensdag stond er een groeiende groep Amstelrenners aan de start van een “koersje” in New York als een soort alternatieve VJC. Qua afstand en intensiteit vergelijkbaar.

In de A-klasse zagen we Enzo Leijnse helemaal vanuit Limburg in de kopgroep zitten, met Zwift- specialist Bas Koster daar niet ver achter. Zou het een VJC ritje zijn, dan zou er dus niets geks gebeurd zijn. In de gelijk gestarte B klasse reden Nieuwelingen Tobias Kool en Jelle Boonstra in de voorste gelederen en was Sander Baars stark aanwezig er nog een aantal Amstelrenners dat elkaar in het oog hield en op verschillende plekken virtueel tegenkwam. Op de slotklim kwam lichtgewicht Simon Polstra nog hard op zetten, maar dat was logisch. Volgende week woensdag weer een koersje op Zwift: waar? Hier: dit event! . 34 km, deze keer vrij vlak.

Ondertussen wordt er solo gefietst, elkaar de maat genomen op Strava en qua afstand de langste rit gemaakt. Toch wat competitie, ook al is het zonder rugnummer. Blijf veilig en solo fietsen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑