Exit strategie? Volg nog steeds de instructies

De corona maatregelen worden de komende weken en maanden enigszins versoepeld (alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen van de ziekte verspreiding) en de wielrenners worden al ongeduldig: wanneer kunnen we weer in groep trainen en wanneer kunnen we weer koersen?
Het slechte nieuws is: voorlopig niet.

De komende dagen komen NOCNSF en KNWU met nadere instructies. Tot die tijd, en zeker dit weekend geldt nog steeds #ridesolo of met maximaal één huisgenoot. Zie hier!

Wedstrijden?
Zoals het er nu naar uitziet kunnen er op zijn vroegst pas vanaf 1 september wedstrijden worden georganiseerd. Zodra het kan zullen Bestuur en Sportcommissie trachten om de najaarsweken te gebruiken om nog een aantal clubwedstrijden te organiseren, en uiteraard nog een Clubkampioenschap. Dat wordt vervolgd.

Tot die tijd: ga koersen op Zwift, val de Strava segmenten aan (op veilige manier), of geniet gewoon van het mooie weer.

De trainingen voor Jeugd en U19 gaan voorlopig nog op de ingeslagen weg voort.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑