Trainingen en activiteiten worden uitgebreid

Het corona virus is de laatste weken behoorlijk de kop ingedrukt en dat maakt dat de beperkende maatregelen ook minder scherp zijn en er kan weer meer vooruit gekeken worden. De clubactiviteiten krijgen dan ook meer vorm.

Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er momenteel met veel plezier met inachtneming van de richtlijnen getraind op het clubparcours door Jeugd, Nieuwelingen, Junioren, en de Vrouwen en de Mannen. De beperkingen voor de 19- categorieën worden vanaf 1 juni ook minder zodat juist voor hen binnenkort meer mogelijk zal zijn.

Ondertussen is Sportcommissie en Bestuur bezig om een soort kalender te maken van wedstrijdactiviteiten. Met name wordt daar naar 1 september gekeken, maar voor de 19- zijn al eerder activiteiten mogelijk.
Schrijf in elk geval in je agenda zondag 28 juni, want dan zal er een “Test Tijdrit” dag zijn op ons parcours. Voor álle categorieën, nadere info zal nog volgen.

Verder kan je in ieder geval in de agenda zetten: in september staat op 13 september de KNWU Ronde van Amstelveen op de planning (weliswaar op het parcours, maar toch), op 20 september de Jeugd Interclub, op 27 september het Clubkampioenschap, op 4 oktober het NCK en tussendoor gaan we nog een driedaagse NJC voor senioren organiseren en een driedaagse NJC voor de Jeugd. het wordt dan een beetje schipperen met de aanvangstijden, maar daar komen we wel uit. Oftewel, er is hoop.

Mochten er leden zijn met suggesties voor evenementen in deze coronatijden? wend je dan tot het Bestuur en de Sportcommissie.
De Jeugd en Nieuwelingen op de training

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑