Er kan weer gekoerst worden! (update)

Onze premier kwam gisteren met een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen en dat zal er ook toe leiden dat er snel weer gekoerst kan worden.  Ook onze clubactiviteiten voor de +19 kunnen dus vanaf 1 juli weer starten. Zonder zoenende rondemissen, maar wel met rugnummers en winnaars en uitslagen!  Voor de naar koers smachtende renners: op donderdag 2 juli staat een Zomeravondkoers gepland. Start van alle categorieën (Nwl/Jun/Am/Spkl/Elite/beloften) is op 2 juli eenmalig om 18.30 uur. Daarna om 19.00 uur.
Naar verwachting zal vanaf 7 juli de Dinsdagavondcompetitie ook weer van start gaan.

Op 28 juni stond oorspronkelijk een Test Tijdrit gepland, maar die komt te vervallen. De Sportcommissie komt begin volgende week met een nader programma.

2 gedachten over “Er kan weer gekoerst worden! (update)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑