Dames: tweede tijdrit TeamNH

De tweede tijdrit van TeamNH werd op woensdag 24 juni georganiseerd door WestFrisia. 21,8 km over de Houtribdijk bij Enkhuizen. Ondanks de hitte stonden er 4,5 Amsteldame aan de start.

De snelste vrouw was Riejanne Markus met een tijd van 30,38 minuten. Heel gaaf om door haar ingehaald te worden, alsof het geen moeite kost.

De andere favoriet van de TT was sinds vorige week bekend om haar scherpe bochten, maar hoe zou zij het doen op een parcours rechtdoor op de dijk? Marike Veldhuis leverde een dijk van een tijd en dat zonder tijdritfiets of ander poespas. Ze reed naar een bizar snelle tijd van 32.54 minuten en “won” hiermee de 2e plaats achter Riejanne!

De anderen van Team NH voelden de druk en het verlangen naar sterkere benen. Ze vertrokken de volgende ochtend met zijn negenen naar het zuiden. Vier dagen volle bak trainen; zouden zij in de buurt komen van onze twee Amsteltoppers?

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑