Meer bekende gezichten op dinsdagavond

Op deze tweede avond wel gewoon lekker koersweer. De jeugd had het parcours voldoende droog gereden (dank daarvoor) zodat iedereen na afloop schoon en droog huiswaarts kon. Niet helemaal fris, want er werd behoorlijk fanatiek gekoerst. Zodra de neutralisatie voorbij was werd er flink gas gegeven en dat leverde al snel een aantal afvallers op. Maar uiteindelijk vonden die elkaar ook weer en reden in hun eigen tempo tot het peloton weer langskwam om daar weer bij aan te sluiten. Alleen Alexander Evers liet zien dat de lange voorbereiding op dit seizoen hem goed heeft gedaan. Een mooie lange ontsnapping, maar het peloton hield hem in het zicht en dus moest Alexander uiteindelijk capituleren.

Camiel Zwart was ook weer van de partij na een Franse trainingsstage en had het fietsen nog niet verleerd. Maar het verschil was kleiner dan we gewend zijn. Jan Buisman was tweede voor Alexander Evers en Bas Koster.

Het aantal renners was dit keer 50 procent hoger dan vorige week dus hopelijk lukt dat komende weken ook weer want wat extra renners maakt de koers mooier.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑