Clubkampioenschap op zondag 16 augustus en de rest: de kalenders

Dit jaar is alles anders, en hopelijk liggen er nog wat landelijke en internationale koersen voor onze renners in het verschiet. De clubwedstrijden kalender is de afgelopen weken al wat gewijzigd en ook nu is dat het geval. Lees verder over de wedstrijden vanaf begin augustus en zet ze alvast in de agenda’s.

De Sportcommissie heeft voor de komende periode wat zitten puzzelen. Het CK en de Najaarscompetitie zijn vastgesteld, de Interclub Jeugd is verplaatst naar 27 september en voor al onze leden van belang dat op zondag 16 augustus het Clubkampioenschap 2020 gaat plaatsvinden. Ook een moment om iedereen in de nieuwe kleding weer eens op de foto te nemen.

Clubkampioenschap: 16 augustus 2020:
Voorlopig programma: 10.00 Jeugd (tijdritje en rit in lijn); 11.30 Dames (bij voldoende deelname volledig eigen koers over 50 km); 13.00 uur: alle mannen 80 km (met aparte prijzen voor Nieuwelingen, Junioren, 40+ en 50+). Zet het alvast in je agenda! Nadere info volgt.

Najaarscompetitie 2020
Drie ritten in lijn en een tijdrit voor Jeugd (18.00 uur) en Senioren (19.00 uur):
Donderdagen 21 en 28 augustus en Finale op 3 september.  Dinsdag 1 september Tijdrit. Info volgt.

Ronde van Amstelveen: Zondag 13 september
Voor een keer op ons eigen parcours, maar wel met prijzen, premies etcetera. Schrijf je nu in via knwu.nl:  hier aanmelden!  Het komt snel vol. De afstanden en tijden zijn overigens nog under construction.

Interclub Jeugd: 27 september (ipv 20 september)
De Jeugd interclubkalender is inmiddels aardig gevuld: zie Wedstrijdkalender Interclub district Noord-Holland(voorlopig); voor Jeugd en Nieuwelingen. Op 9 augustus trapt UWTC Uithoorn weer af. De Amstel organiseert op 27 september.

Amstel Alpenweek 2020
En dan gaat er ook een grote groep van bijna 40 renners (m/v) naar de Alpen om zes dagen tegen elkaar te koersen: van 23 – 28 augustus.

NCK: 3 oktober
Uiteraard is ook het NCK een hoofddoel van het einde van het seizoen. De organisatie is hard bezig om toch nog een NCK te laten verrijden. Uiteraard wil De Amstel haar positie bij de beste drie clubs van Nederland bevestigen.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑